En jävla ölkagge.

Huuaaa.. Sitt ma henan och dricker lite bertzz. Ser ut som att man är gravid i 4 månaden och rapig blir man. MEN GÖTT ÄR DET!

Vi ska fira lite halloween ikväll. Eller Allhelgona som det heter på SVENSKA! Ska gå till en kyrkogård imorgon och tända ljus för mormor. Kan inte ta mig till Klövsjö tyvärr, men jag kan nog tända ljus åt farmor, farfar, morfar och fabror där med. 

Blir lite fundersam över varför alla ungar ska gå "bus eller godis"?! Varför gör de det? Är inte det ett amerikanskt påfund, och varför ska vi fira det?! Jag gjorde då det ALDRIG när jag var yngre, näe. Jag gick PÅSKKÄRRING. DET var någonting som var roligt. Då gick man på DAGEN då det var ljust och inte på natten då läskiga människor kan röva bort ungarna liksom. Sen hade man ritat "fina" påskteckningar och plingade på dörrar. Efter det skulle man självklart få godis, men ack så ledsen man blev när man fick frukt.......... Haaha! Näe, jag har portkod på dörren våran så vi behövde inte köpa godis och ge till ungarna. När jag själv får barn så hoppas jag inte att de går bus eller godis, speciellt inte om vi bor i en stad.. Skulle inte känna mig säker att låta ungarna gå själv på kvällen. Näe HUUAA, påskkärring är det enda rätta! Hahaaa--

Fast jag gillar iofs halloweenfilmer. Så visst gillar jag en del saker som kommer från amerikat! Tim Burton är halloween för mig, älskar skräckkomedier! OH my. Jag funderar på att klä ut mig till något ruttet eller blodigt. Tror ruttet, för jag blir illamående av blod, även fejkat. Haha! 

Men iallfall om vi återgår till ämnet påskkärring och bus eller godis. Nu är jag en stor flicka så då får jag vara ute på nätterna! Hoho. Jag kommer fira/sörja för nära och kära. 
Ha en fin kväll!