Fredag?

Mjodu, nu är det fredag. Jag har en bättre dag idag. Vaknade strax efter halv tio, eftersom jag skulle till bibblan för att låna en bok på korttidslån. Mina böcker har inte kommit ännu, men jag hade turen att få låna två böcker till av Hanna, som jag nu kan läsa över helgen.


Nu ska man snart ha en läsarhelg. Jag känner dock att jag har gott om tid på mig, vecka 47 kommer nog mina böcker och de flesta uppgifter vi har ska vara klart v. 50-51. Men jag ska sätta igång med läsningen nu när jag kommer att ha tråkigt.. Är även marsvinsvakt i helgen, så det kommer bli roligare iaf! 

Buren är på bordet och jag hör svinen äta lite. Det är nämligen Hannas små marsvinspojkar det här och hon skulle vara hundvakt så jag fick äran att vakta dem! 
De är jättepratiga och skuttar omkring i buren. Gav de lite gurka och hö för ett tag sedan så det är väl dags att titta till hur mycket mat de har. 

Lite tråkigt att läsa min blogg nu när jag inte orkar ta kort, men det kommer bli ändring på det. Fick nämligen remissen igår, på onsdag ska jag vara på sjukhuset kl.10. Satan så skönt att det gick fort! Trycket över huvudet gör mig galen.. Så svårt att sova när det gör ont när jag ligger på en kudde. Men det blir bättre. Man ska vara positiv. 

Men nu ska jag läsa lite. Ha en fin kväll!