Gnäll

Jo, jag har en person i mitt liv som jag kan prata med, men jag tror jag ger honom en liten paus från mitt gnäll.
Men jag börjar bli så jävla trött på allting- SPECIELLT SJUKVÅRDEN!!!!!
I mitten av augusti började det göra ont på sidan av min hals, först var det vänster sida, sedan gick smärtan över till höger för att sedan stanna där. Ringde såklart HC eller vårdcentralen som den kallas och bokade tid. Läkaren min ville att jag skulle gå till sjukgymnasten och sen hände det inte så mycket mer. Tog därefter lite blodprov och allt såg bra ut.
Nu har smärtan inte gått över av sig självt utan den är värre än någonsin.
Idag bröt en våg av frossa och smärta i höger hals höger öra och höger kindben. Nej, ingen visdomstand växer, nej jag hade ingenting som indikerade på infektion enligt blodprovet, nej- det har ingenting med att göra hur jag rör mig- har ont vilket som.
Jag har ont när jag pratar. tuggar. tänker. rör mig. vilar. står upp. ja. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte att jag skulle bokA TID på hc omgående. Vilket jag försökte med idag men )=#¤)#¤(¤%)¤%#=")¤# johannesberg hade planeringstid idag och jag blev hänvisad till andra hälsocentraler/vårdcentraler. 
Då försökte jag boka tid där idag, men nej. Det gick ju inte. 
VARFÖR I HELA HELVETE HÄNVISADE MIN VÅRDCENTRAL TILL ER DÅ ERA JÄVLA O)#¤=%"¤#%¤#.

Kan inte plugga, kan inte diska, kan inte köra bil, jag orkar inte ett jävla skit för allting snurrar. Sov från 18.00 nu och ska snart gå och lägga mig igen.
Alltså, imorgon precis vid 8 ska jag boka tid och hoppas på att få en remiss till någon öron/halsmottagning. Det här är antingen nerver eller någon jävla cancer. 

Är det cancer hoppas jag att de som kände mig i livet stämmer johannesberg! Närå, men ni förstår. Bara för att man är en ung tjej tar alla en på mindre allvar. Nej jag röker inte, nej jag är inte överviktig, ja jag rör på mig, ja min kost är variabel- med andra ord är man inte i riskzonen för att få bli sjuk direkt. Men ändå, cancer kan komma till alla? Nu är det säkert inte cancer men jag har så ont att jag inte kan tänka. Tagit alvedon, ipren och någon annan värktablett så det har lugnat ner sig iaf.

Så nu vet alla som läser min blogg att jag kommer inte kunna ta mig ut eller göra något här hemma. Jag orkar bara inte. 
Sovgott!