IckeSåProduktiv

Som titeln lyder. Dagarna är bättre nu iaf. Tar en diklofenak, en alvedon/treo och voltarensalva varje dag. Har faktiskt mindre ont men orken tryter. Har fortfarande det där förbannade trycket över huvudet samt att jag känner mig så utmattad vad jag än gör. Lyckades med en middag idag, julkorv & pärer. Haha, man behöver ju bara koka skiten, så det var inte så jobbigt att laga mat. 

Imorgon är det skola så jag hoppas jag har mer ork då, jag måste ha det. Ska ju säkert diskutera plus att jag ska lyssna på folk som pratar. Det tar energi, men jag behöver energi. Jag förstår inte varför jag känner mig så utmattad? Var på en promenad igår, till och från icamaxi. Gick en annan väg, den som går bakom landstingshusgrejsimojset typ. Såg ett andpar. Så söta de var! Bara häckade och umgicks. Jag gillar ankor.

Men den promenaden tog en timma när den egentligen ska ta en halvtimma fram och tillbaka. Så jag är rätt seg och trött. Men jag hoppas på att få min remiss snart så jag kan komma till läkaren någon gång! Vill så gärna bli "normal" igen. Eller, orka. Jag kan inte säga att jag förstår, men jag sympatiserar så mycket med er som har t.ex kronisk trötthetssyndrom, kronisk värk eller någon annan smärta som läkaren inte riktigt kan sätta sitt finger på vad det egentligen är. Vilket fruktansvärt liv. Att alltid ha ont, alltid vara trött, att alltid må skit.


Det som äntligen började gå bra för mig, så kommer någonting hemskt. Som vanligt. Jag måste ha varit superelak i mitt förra liv, har iaf världens skitkarma. Men motgångar gör en starkare, eller hur?

Näe nu ska jag sluta klaga! Ska fråga någon i studiegruppen om jag kan få kopiera lite litteratur från dem. Har inte startat upp med plugget än, böckerna har inte kommit ännu.. Men vi ska väl sätta igång med uppgift 1 snart antar jag, sen ska resterande uppgifter göras vecka 51 eller 50, så jag har iaf massor av helger att plugga på! För mig kvittar det att plugga på helger, gör ändå inte så mycket annars. 


Nu ska jag göra lite yoga och sedan blir det lite té & MLP! 


Hahaha den här bilden är kul. Tog den från en artikel som typ tar upp det här broniefenomenet. Supermanligt att gilla ponnys? Äsch, hade Andreas gillat ponnys hade jag ändå tyckt om han! Bara han inte rör mina ponnys så är det ingen fara! =D