Inte blev man något klokare.

Jahopp. Här sitter man halv två på natten och skriver lite på bloggisen. Denna dag var rätt konstig. Andreas och jag har haft tvätttid idag och sedan bokade vi en bana på bowlinghallen. Simon, jag och Andreas hade skiitkul, jag förlorade såklart- men jag hade kul! Tills jag fick smärtattackerna igen. Mådde så sjukt dåligt, men det försökte jag tänka bort. Så vi handlade lite mat pa bua och sedan for vi hem till Simon och gjorde middag. 

Efter det kunde jag knappt stå för att jag var så utmattad så jag ringde sjukvårdsupplysningen för andra gången i veckan och hon tyckte att jag skulle åka in på akuten. Sagt och gjort, fick vänta i en halvtimma för att träffa en sjuksköterska. Hon tog prover, blodtryck och kollade pulsen.

Fick sedan vänta i två och en halv timma innan jag fick träffa doktorn. Sedan fick jag vänta ännu en kvart i ett annat rum. Därefter togs det massor av prover. Balans, reflexer, lyssnade på hjärtat, tittade öron, klämde och kände överallt där jag hade ont. Tog kanske en halvtimme med alla koller. Vi kom till akuten strax efter nio och åkte typ halv ett därifrån. Vi var hemma lite efter ett. 

Bra blodtryck, bra blodprov, bra reflexer - det fanns inga konstigheter. Det enda som han sa var konstigt var mina körtlar på halsen, den högra speciellt. Han trodde att jag hade en "underliggande" infektion i kroppen och han kunde inte göra så mycket mer. Kände mig rätt hjälplös, vad är det som är fel på mig? Men han lovade att ge mig en remiss till en öron och halsläkare snarast.


Det lär ju inte vara något dödshotande ännu, haha. Men skönt att veta att allt stod rätt till. Han trodde INTE att det var några nerver, eller blodkärl. Men cancer pratade vi inget om. Jag tror att öron och halsläkaren kan hitta vad som är fel. Det är säkert streptococker som jag har haft 10000 ggr innan jag tog bort halsmandlarna som ligger inne i min kropp och fiser. Säkert är det något sådant simpelt som ingen hittar. Jag vet inte, men jag sa till han- jaha..?... Så jag ska gå omkring och ha ont nu tills jag får en tid? Men nu fanns det inget att göra, så då får man gilla läget.

Så kan det vara! Bara att knapra värktabletter och smeta på lite salvor för att underlätta vardagen. Sen att mitt allmäntillstånd har försämrats, jaa.. Det är inte mycket att göra åt det heller. Att tappa hår, värk, frossa och yrsel- sånt får man leva med ibland!Får se till att plugga stenhårt även fast allt känns skit. Men det känns lite bättre nu, fast han inte visste vad det var. Kanske ska kalla in Dr. House? Nåja, nu ska jag försöka sova trots allt tumult.

Sovgott!

#1 - - Zenitha Nordqvist:

Men oj! Hoppas att det löser sig. :o Gick fort att komma till läkare på akuten ändå? Brukar kunna ta evigheter.
Hoppas de hittar vad som är "fel" snart så du kan få den hjälp som behövs för att slippa ha ont.

Svar: Jo jag hoppas det jag med. Det gick ganska fort, snabbare än vad jag hade förväntat mig! Jo, hoppas på att öron och halsläkaren hittar det som inte står rätt till! :)
Ingrid Svensson