Juligt värre!

Okej, det var meningen att jag skulle ta med en bild i det här inlägget, men jag orkar inte hämta kameran.

Vet ni vad jag tänkte på nyss? Jag har inte hamnat i dröm/sömnparalys sen i augusti-september. Konstigt va? Fast kanske inte egentligen, med tanke på att det var då som värken började skymta.

Jag vill vara glad och rolig här i bloggen, men nu känns det som jag bara klagar och gnäller. Ska minska på det, det vill ju ingen läsa!

Idag lämnade jag tillbaka marsvinen till Hanna. Var tvungen att göra det eftersom imorse bestämde jag mig för att julpynta, iom att jag tänkte åka hem till Jämtland på onsdag. Så nu är julpyntet fixat och jag behöver inte tänka mer på det! Har just ätit middag och ska snart släcka ner för att se på film.

Känner mig dock tveksam till att köra till sjukhuset på onsdag. När jag vaknade imorse kände jag mig snurrig, men det blev bättre mot lunchtid. Sedan efter att jag lämnat av marsvinen vid 14 så åkte jag mot dollarstore. Sen när jag skulle börja pynta kändes hela världen snurrig. Fortfarande en snurrig värld, så jag sitter i soffan för att lugna ner snurret.

Hoppas att onsdagen är en bra dag, hoppas läkaren hittar något. Orkar inte med smärtan längre. Gör de inte det är det bäst för mig att åka hem till familjen. Behöver ha sällskap, man fokuserar inte lika mycket på att det gör ont då. Hoppas det är okej med studiegruppen, känner att jag ändå inte tillför något.
Har dock läst på mig lite, men det var jobbigt att läsa. Börjar bli jobbigt att skriva på det här inlägget nu. Höhö, jag tror jag sätter på tv.n istället!

Nåja, skola imorgon,film nu, sova snart!

Godnatt!
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Om du vill så kan jag följa med dig på onsdag ifall du skulle börja må dåligt då du kör.
Jag skulle ändå behöva åka till Sundsvall snart och fota mina ärr så då kanske jag kan samåka med dig då du ändå ska till sjukhuset?