Pärondroppar

Idag har jag haft en bra dag. Igår efter att jag hade pluggat med studiegruppen så vilade jag en sväng. EFter det hade huvudvärken avtagit. Nu idag har den knappt varit där, känns otroligt skönt. Huvudvärken var nästan värst faktiskt. Man blir så matt av den.

Vi pluggade på ganska bra vi i studiegruppen. Jag har svårt för gruppuppgifter.. det är mest att det är så svårt att strukturera upp något när alla sitter och sägr olika saker osv. Men vi klarade det ganska bra ändå, vi gjorde ett bra jobb!

Gjorde mat igår, rotfrukter och quinioa. Fick kväljningar när jag åt det idag vid lunchen, så jag sket i det och åt lite yogurt. Min aptit har minskat avsevärt, tråkigt. Jag gillar ju mat. Fast nu blir jag mest äcklad. Dock åt jag ett päron nyss. Det var gott. PäronPirumParum. Gott gott gott! Hm, vad mer ska jag skriva, jooooo.. Bokus är så fruktansvärt dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Lånade även en bok på korttidslån, köpte nytt kopieringskort idag.... Det blev kaaoozz... 

Hade ett gammalt kopieringskort, med utskrifter på den, men... De har försvunnit sa mannen i receptionen. Jaha, så jag köpte ett nytt. Skulle kopiera. Värde=72 står det. Jaha. Skulle jag inte ha 100? Nähä. Frågar mannen i receptionen igen. Ojdå. Det får vi fixa. Kopieringskortet ville inte ut ur kortläsaren. Nähä. Fick vänta på Anders. Anders kom aldrig. Jo vänta. Han kom efter en liten stund. Han kunde heller inte fixa den. 
Så jag fick en liten present. Ett till koperingskort! 

Yey, jag förlorade inte. Alltså, det har blivit typ + - 0 + för mig men detta krångel! Så ikväll ska jag kopiera lite......

Imorgon blir det sjukhuset och jag har även fått svar på vad som KAN vara felet på mig;

Hej!

Utan att undersöka dig kan jag inte säkert säga vad det är som du har råkat ut för. Det låter bra att du ska få träffa en önon-näsa-halsspecialist.

Vad jag möjligen skulle komma att tänka på hos någon som har ont på  halsens utsida och känner sig trött och tappar hår är en inflammation i sköldkörteln. Det här är en sjukdom som brukar läka ut av sig själv för det mesta men där man i efterförloppet kan få problem med låg ämnesomsättning så att man behöver tabletter med ämnesomsättningshormon för att må bra.

En läkare bör kunna avgöra om det är frågan om en sköldkörtelinflammation genom att känna på sköldkörteln och ta blodprover på ämnesomsättningshormon och på c-reaktivt protein, "snabbsänka".

Med vänlig hälsning  .....

Skrev faktiskt till sjukvårdsupplysningen. Hoppas det är något sådant så jag blir fri någon gång!

Wihoo idag är jag glad...!! PIHIHII


Hannas lilla Mingus. Han ser ståtlig ut!

Cornelis spanar. 


Haha åååh, jag älskar marsvinens munnar! Man vill bara gosa ihjäl dem. Haha! Sötpösen.