Plupp

Kommer ni ihåg plupp? Han med blått hår som bodde på fjället? Jag älskade den sagofiguren..

Jag är sugen på att skriva men har egentligen inget att tillföra.

Huvudvärken och trycket har avtagit (utan värktabletter) men jag har blivit så snorig.. Jag kommer bara att tänka på något jag såg på tv för några år sedan.. En kvinna gick till läkaren för att hon var förkyld och snorade mycket, men i själva verket var det hjärnvätska som rann ut ur henne.. Läskigt va?

Kanske jag hade ett tryck i mitt huvud för att något hade gått sönder, ssen blev det en ansamling med vatten och nu rinner allt ur näsan! Haha, närrååå.. Men det är skönt att det blivit bättre iaf!

Min lördag består av film, julmust och saffransgifflar! Kan inte må bättre alltså. Massor av Lindsay Lohan filmer på tvn, så jag ska väl se på Mean Girls snart, den är ju faktiskt sådär töntigt rolig. Höhö. Nu orkar jag inte skriva mer, vad ska jag skriva? Räcker med ordbajs för ikväll!

Åh just det! Andreas och jag ska öppna ett gemensamt ica-konto. Det tror jag kommer bli jättebra! Då har vi alla matpengar där, blir mer struktur på ekonomin då. Sen är det kostnadsfritt för oss studenter. Annars en 20 i månaden, inte så farligt dyrt ändå. 20*12=240 per år för de som inte är studenter eller "ungdomar". Sen kan man ju öppna andra konton i andra banker, men vi tänkte att det blir bra med icakonto, kan man handla med det kortet också! Näe jag är nöjd, det här kommer bli bra!

Nu börjar Mean Girls så jag ska fylla på julmust och gifflar!

Godkväll (: