Ja det är våååren, jaa det är vååååren, som har kommit igen och med den kärleken!! LALALA

ÅÅÅÅÅÅÅHHH!!! NU ÄR DET SNART SOMMAR!!!!!!!!!!!! SATAN vad varmt det har varit de senaste dagarna. Tog fram alla sommarkläan', jackorna och skorna förra veckan redan.
Underbart, vill egentligen bara slita av mig alla kläder, springa naken på staden och skrika att jag är en falukorv. Närå, men jag känner mig så inombords. Fast.. Jag kanske inte känner mig som en falukorv. Snarare en fläskkorv. Åh, nu blev jag hungrig. Vart är senapen?


Slut på tramset. Snart är tredje veckan gjord på min vfu och jag får lite ångest. Trivs så förbannat bra och vill inte plugga mer.......................... Vill så gärna börja jobba! Sökte till förskoleklass tills nästa vfu och efter den praktiken kör jag på förskola igen. Underbart. 

Har dumpat alla konventionella hudvårdsprodukter och införskaffat mig bara ekologiskt. Inte något "ecowashing", utan renodlade biologiska produkter. Har läst ihjäl mig på miljontals av inci's och känner mig nöjd med produkterna. En medveten konsument som mig ska löpa linan ut och köra på BARA ekologisk mat också. 

Andreas tycker att jag överdriver, men det tycker inte jag sörru! Såg en så bra dokumentär- Underkastelsen, sevärd film om miljögifter. Huualigen sá kúmt dä ä!
Ska köra på detox efter vfu:n tänkte jag också. Jäklars, all mat vi äter på förskolan är halvfabrikat. Okej, bara barnen får mat i magen blir jag glad, men jag själv vill undvika det så mycket som möjligt. Även om det är så svårt för en korvfantast som mig! Skyller på min uppväxt. 

Nu slipper jag he i motorvärmarsladden så jag tänkte tuta och köra till ica maxi nu. Choklad och snus- H E R E  I C O M E! ! ! ! ! ! !