Vfu

Hade min första dag på vfun idag. Ååååååååååååååååååååh så roligt det är!!! Älskar stället jag är på!! Jättehärligt är det. Älskade ungar.

Dock var det huuuur lite barn som helst, tydligen var det väldigt ovanligt med tanke på hur många barn det brukar vara. Men kul var det!

Känner verkligen vilken skillnad det är på mig jämfört ned hur jag kände vid första vfun, som blivande pedagog. Känner mig mycket mer självsäker och trygg i min roll som blivande pedagog.

Även fast min lluare inte är här denna vecka, så känns det väldigt bra. Blev lite järalöus på slutet, men tiden gick fort.

Känner mig redan förkyld. Har typ frossa och ledvärk, men det är säker inget bestående. Ser fram emot morgondagen och jag hoppas att jag känner mig kryare!

Nu väntar jag på att min kära sambo som tränar, ska komma hem. Vi ska nämligen åka iväg och handla lite mat inför veckan. Sen blir det nog sängen för min del. 

#1 - - Zenitha Nordqvist:

Jag var illamående natten mot tisdag och igår var magen inte helt kry heller.. Tror mest jag inbillar mig bara för att jag verkligen inte vill bli sjuk under vfun. :o

Kul att du trivs där! :D

Svar: Åh, men jag har också varit illamående!! Men blev aldrig sjuk,,, Jaa haha, hjärnan är ju fantastisk!
Det är suuuuperkul!! Vi typ börja jobba där, nu på en gång!! Haha.. :D :D :D
Ingrid Svensson