Woho!!

Solen skiner och jag har en hejdundrans huvudvärk. Blä.

Igår efter praktiken gick jag och Andreas och köpfte en glass! Tiptop äger alllaa glassar! Fast näe... Jag gillar andra glassar också!

Tog en sovmorgon till halv tio idag, såå skönt!
Jag gillar rutinerna som jag har fått nu. Även fast det inte är smärtsamt att kliva upp mellan halv sju till kvart över sju, tar det åtminstone två timmar innan jag känner mig riktigt klarvaken. Segt det där med att vara kvällsmänniska.

Älskar min lluare så sjukt mycket! Vill seriöst inte lämna förskolan jag är på just nu. Alla är så lättsamma där, härliga människor! Trodde aldrig att jag skulle kunna trivas så bra på en praktik. Barnen är så goa och intresserade av allt dessutom. Och nu har jag lite mer kött på benen och kan jämföra mina tidigare erfarenheter på ett annat sätt än tidigare.

Snart ska jag gå ut och gå för jag har suttit inne så länge nu. Tror seriöst att jag har någon form av bokstavskombination. Skulle experimentera med att göra ett tema till min j-breakade telefon, kunde verkligen inte ta mig loss! Har suttit från klockan 14 tills nu. Herregud. Men är det något jag verkligen vill, då slutar jag aldrig.

Mamma och pappa har alltid sagt att jag är "hårdfostrad". Tjurig, envis och vrång. Men jag är tjurig,envis och numera målmedveten. Okej, jag kan vara sååå glad i att starta upp lite olika projekt (som att måla, sticka och sy) och inte avsluta dem, men är jag 100 på något, då kör jag på tills typ.. Hungern säger stopp! Det gör den nu.

Andreas kommer inte hem först vid midnatt, så jag orkar inte göra mat till mig själv. Tråkigt. Ska äta mackor till middag. Orkar inte göra något annat. Eller så fastar jag.. Åh, dilemma dilemma!

Nu blir det en promenad i solen och sedan ska jag förtära något lättsamt.