Blubb

Hört ligger jag i sängen och äter.. Solen skiner och jag är lite halv deppig. Andreas är påväg mot Hudiksvall och jag tänkte roa mig med att kolla på hayo miazakis filmer och lira lite på Xboxet.

Sedan låg jag och tänkte för mig själv. Ibland kommer förhållanden till en punkt där det måste prövas. Ni vet, en slags utmaning, en challenge- ett test. Så är det i alla ens förhållanden och relationer som partner, syskon, föräldrar, vänner, arbetskamrater osv.
Om man vill testa relationer som man har så borde man flytta från personen/personerna. Då brukar man få resultat. Slutar människan höra av sig, då är det kanske inte så mycket man bör lägga energi på.
Jag vet vilka som är mina vänner bu efter att ha flyttat till Härnösand. Det är inte många. Man tror sig ha flera vänner än vad man faktiskt har.
Så att ha flyttat hit har fått mig att se mina riktiga vänner.
Sen har jag fått nya vänner, vilket är roligt!
Så.. Om jag tänker efter så är jag inte s ledsen längre.
Tänk, först var jag halvdeppig, men nu är jag tillfreds.
Allt handlar om inställning till livet och hur man väljer att se på saker. Jag väljer att dra fördelar i det dåliga och alltid se motgångar som gåvor.
Annars hade jag nog varit den Ingrid som nu känner idag.

Tack Gud (jag väljer att skriva Gud eftersom jag vet inte hur jag ska benämna världsalltets alterkärlek) för att jag får leva det liv jag gör.