Blogg norsklundehund

Ordning och reda

Vad jag mår bra.
Vad jag är glad.
Jag är så lycklig!!!
Vet faktiskt inte varför. Jag är bara lycklig. Har kommit fram till att de första känslor som bubblar upp hos mig är ganska så omotiverade. Höhö.

Jag gjorde nyss hemmagjord pyttipanna, avskyr de som man köper. Bläka. Sedan ett stekt ägg och rödbetor på det! Oh that was heaven liksom. Svensk husmanskost+ en vrålhungrig Ingrid = så sant

Jag grinar nästan för att det var så gott. Haha. Så nu är jag mätt och belåten. Sitter i min soffa med två filtar omkring mig, njuter av att det är nystädat och att jag faktiskt orkade laga en riktig middag TILL BARA MIG. Brukar typ inte orka göra något när Andreas inte är hemma, men jag är lycklig idag så jag förmådde mig till att ge mig själv lite lyx.

Haft knepiga drömmar den senaste tiden. Inte varit med om paralyser på ett tag, men oroliga drömmar. Inatt var dock ett undantag, sov så gott!
Kan ha varit för middagen jag var på igår. Trevligt hade jag. Folket i studiegruppen är så roliga! Kunde lika gärna skrivit tjejerna i studiegruppen, eftersom det inte finns några killar i vår studiegrupp.. Men man vill ju inte verka som en manshatare ! ..

Lånade 2 böcker på korttidslån som ska vara färdiglästa tills vecka 37 så får se om jag hinner med båda i helgen.

Over and out!

Jag ser helt retard ut på bilden men jag älskar hur Eyvind ser ut. Ville bara smula ihjäl honom. Typ.