Sommaren är kort.

Nu har jag fixat den där bloggappen. Den var skit förut, verkar fungerar bättre nu. Halleluja!

Nu kan jag ha lite roligare när jag bloggar höhö.

Sommaren bara flög förbi. Hann typ inte göra så mycket förutom att åka till turkland och förbereda för en valp. Har beställt en del kurslitteratur men ska låna 3 st. Blev att jag köpte 4 böcker för den kommande kursen.

Har iallafall hunnit träffa vänner och min familj och i förrgår hälsade jag på uppfödaren hemma i Jämtland. Så trevlig och så Goa alla valpar var!!! Eyvind sprang till mig direkt och var gosig hela tiden. Han kände nog att jag skulle bli hans matte.

Snart börjar vardagen och ska jag vara ärlig så känner jag mig inte så pepp. Hittade mitt drömjobb i Östersund och är less på att jag bor i Härnösand, nåväl. Vi kommer säga upp lägenheten i april 2014 har vi bestämt, får se hyresvärdarna sköter fuktskadorna bara.

Andreas ville kolla på idol, så nu får jag stå ut med att höra en massa vrålapor tills jag ska somna.. Haaha.. Åååh

Varför är människor så ombytliga? Ena dagen är en person världens dummaste människa och nästa dag är man bästa vänner. Varför håller folk på så? Varför säga en sak för att sedan låtsas om något helt annat? Vem vinner på det? Varför gör ni människor så? Vem tjänar på att vara falsk? Varför hittar ni på saker om andra?
Därför gillar jag djur mer. Djur ljuger aldrig och är alltid ärliga. Inget skitsnack, dyngspridande, falskt spel- raka puckar och de älskar en villkorslöst. Katter älskar ju en lite som de vill, men ändå. Jag gör inte skillnad på djur och djur. Jag älskar alla husdjur. Kanske inte råttor, men jag ogillar att folk BARA gillar hundar eller BARA gillar katter. Självfallet kan man föredra det ena eller det andra, men att HATA djur, näe. Jag hatar mycket. Jag älskar mycket. Men jag hatar inte djur.
Jag älskar djur och det kommer jag alltid göra!

#1 - - Zenitha Nordqvist:

Så sista terminen tänker du bo hemma i Östersund? Kanske lika bra det för tror inte vi kommer ha så mycket med skolan då utan mer eget arbete (mer än vad vi redan har med tanke på uppsatsen).

Sommaren har flugit förbi men kanske lika bra det för snart får du ju hämta hem Eyvind! :D Jag är så taggad! Han kommer lysa upp dina dagar. Sen får vi göra hösten och vintern roligare genom att hitta på saker utanför skolan. Hundutflykter. Hundträning. Allt sånt mysigt! :D

Djur är bäst! Jag är en hundmänniska och föredrar hundar framför katter men samtidigt så kommer jag älska min blivande hund lika mycket som Jax. Djur är så tacksamma också, för lite och ingenting. <3