Hjärta slå

Åhåhååå. Vad tråkig jag är som inte lägger upp bilder på bloggisshen, men jag orkar inte.

Jag har faktiskt hunnit med en hel del plugg idag.
Skrivit inledningen, syftet, metoden och skrivit en rad på litteraturbakgrunden. Litteraturbakgrunden är jobbigast, så den må jag ha en heldag att göra på.

Det roliga är att inledningen, syftet, metoden är på två sidor. Men jag vet att litteraturdelen kommer bli längre än en sida samt diskussionen. Så jag kommer nog kunna verkställa fem sidor.

Sen gjorde jag en tabbe idag. Efter mitt senaste blogginlägg hade jag lånat sex stycken böcker till. Så jag har nio lånade böcker här hemma. Såg sen i studiehandledningen att det var EN valbar bok som vi skulle ha. Kände mig lite överambitiös. Höhö. Så nu blir det bara fyra stycken böcker som jag kommer använda i uppgiften- det kommer bli skitbra.

Nu känner jag mig rastlös. Har inget mer att skriva, men jag vill skriva!!! Vill plugga mer, vill bara köra på men jag hinner knappt börja med litteraturdelen, eftersom jag ska lägga mig snart.

Jobbigt jobbigt. Så dagen har bestått av plugg, korsord i solen och tvättning. Har dock inte hunnit med handtvätten än, men det gör jag imorgon.

Det gäller att vara sysselsatt!