Lycklig!

Idag har bara varit en såndär dag då jag har varit riktigt glad. Inte haft speciellt ont, inte varit sur, bara glad glad glad! Det är härligt att vara glad. Ler nu när jag skriver. Tihi.

Idag vaknade jag av att det ringde. Mi madre. Senare ringde Josefin. Efter det diskade jag och betalade räkningar. Sen var det skola! Passet hette rörelse, men det var mest... Massage-aktigt? 
Efter det gick jag på en promenix med Zentiha- välbehövligt. Nu den här tiden av året är det riktigt skönt att vara ute. Ska verkligen vara ute mer känner jag! Man mår så bra då.

Kom precis hem efter storhandling. Andreas är bra gullig. Man vet att man har världens bästa pojkvän, när man ser att han har googlat på "Bra ingredienser att ha hemma". Andreas är världens finaste. 

Nu efter det här inlägget ska jag plugga till uppgift 10. Mejlade en förskola igår men de har inte svarat än. Får nog skippa dem och ringa en massa samtal imorgon istället. 

Det som ska göras imorgon är handtvätt, promenix, ringa förskolor, plugga och lämna en bok på bibblan. Sen har jag inget mer att göra. Fina tider.


#1 - - Zenitha Nordqvist:

Det var väldigt skönt att komma iväg på en promenad! Det måste vi göra om. :D

Svar: Verkligen! Och det gjorde vi också :D
Ingrid Svensson