Snöndag

ÅHåhåhåhå!! SNÖN SMÄLTER FÖR FULLLLT!!!! Snart sooooommmaaaar!!! ÄNTLIGEN!!! 

Håhå jaja. Igår var Andreas borta från halv tre och kom hem vid kvart i ett på natten. Under dagen fick jag en förfrågan av Hanna, om jag ville kolla på hocky! Jag tänkte faktiskt att jag vet själv hur det är, att kolla på något sportaktigt, och när man inte kan så mycket om sporten i fråga, då är det kul att ha med någon. Så kände jag i början av Andreas och mitt förhållande. Jag visste ingenting om fotboll. Men nu kan jag mer. Fast jag förstår fortfarande inte hur det blir en offside, även fast han förklarat det miljontals gånger. Haha.

Jag kan typ NADA om hocky, men det var kul. Lite skillnad om man jämför med fotboll. HAha, men jaa.. Det var kul., kul att göra något nytt! De blir väldigt arga på varandra de där hockykillarna.

Men resten av gårdagen bestod av film och middag. Sen när Andreas kom hem fick jag ta hand om honom ganska rejält. Huvva... 

Sen fick jag en liten upplysning igår, jag borde verkligen gå med i en kör. Jag älskar ju att sjunga. Ska kolla olika körer här i Härnösand nu idag! 

Nu orkar inte "kocken" laga mat idag, så vi äter nog ute idag. Wihooo!

Min dator eller något är dum. Den säger att bilderna är skrivnblblablaskyddade, så jag kan inte rotera dem. HAha! MEn HÄR är jag påväg att göra ett genombrott! Mitt mål är att he upp ena ögonbrynet och ha den andra nere. Visst har jag ambitiösa mål? Än så länge kan jag bara när jag blundar. MEN DET KOMMER!

Jag klippte lugg igår. Andreas som hatar "pottlugg" tyckte att jag var söt iallafall. Skönt med lite förändring!
#1 - - Zenitha Nordqvist:

SÅ SÖTT MED LUGG! :D :D :D :D
Det ramar in ditt ansikte fint. :)

Svar: Hihi taack :DDD Tack ska du ha! (:
Ingrid Svensson