Sssnnnark

Är så trött att jag skulle likväl kunna somna här och nu med datorn i knät. Så himla jobbigt dagarna innan jag ska ha mens. Är fruktansvärt trött, kan somna hur jag vill, när jag vill. Har ett enormt sockersug. Öm i hela kroppen. Seg. Seg. Seg. Och., Lätirriterad. Det är inte lätt att vara kvinna ibland!

Jag mådde så mycket bättre innan p-pillrerna kom in i mitt liv. Men... Hade jag inte ätit dem nu så hade jag haft 1444 bebisar med Andreas. Haha, skämt åsido, men ni förstår. Det är ohållbart att inte ta någon form av preventivmedel, när man är i ett fast förhållande.

Det dummaste är när tjejer äter p-piller och de har bara har "one night stands" och ingen pojkvän, OCH de struntar i kondomer!!! Varför? Har ni hört talas om sjukdomar?? Näe, de tänker BARA på graviditet. URBOTA DUMT säger jag bara. Huvva.

Jaja, ska sluta klaga på dumheter. För idag kom min hyresvärd minsann!! Plus två andra karlar. De gick in med skorna (vilket jag hatar) och sen var de här i max fem minuter. Haha! Men de kom fram till att det var mögel i badrummet. Så de skulle fixa någon avfuktare typ, så jag frågade om möglet verkligen försvann om de bara fixade en avfuktare. Vi får se sa dem. Jaha.

Men det löser sig. Kan mycket väl vara så att jag har känt som jag gjort, pga utav att det är mögel här hemma.

Mådde som bäst under senare december fram till i början av februari, var hemma i Jämtland under den tidsperioden, eller ja inte i februari och i mitten av januari. Men några av symptomen att man utsätts för mögel i inomhus är tydligen;
*Huvudvärk
*Andningssvårigheter
*Nervsmärtor
*Förkylningssymptom
*Trötthetskänsla/ Utmattning

Och så fanns det fler symptom, men jag kommer inte ihåg dem nu. Men alla dessa symptom känner jag. Den här halssmärtan kanske bara är nerver, för smärtan sprider ju sig till öronen, kinderna, käken, ryggen, bröstkorgen, knäna, höfterna osv osv osv.

Vi får hoppas att jag är lite överkänslig mot mögel iom att jag har lite astma. När jag säger att jag har lite astma är för att jag HADE astma & köldastma som barn, men sista gången då jag var hos astmaläkaren vid 17 års ålder låg jag på 90 % av 100 % när det gällde lungkapaciteten eller vad det nu var. Fick heller inga mer recept på mediciner, även fast det inte var helt hundra. 

Men lite känningar har jag kvar av astman, fast inte mycket, mest när det är kallt, när jag stressar eller anstränger mig grymt mycket. Men det kanske är tillräckligt för att jag ska känna såhär. Tycker att det är jobbigt med starka lukter- får ont i lungorna då. Parfymer, bränt, matos, starka svettlukter m.m, saker jag inte tål.

Men anyway.. Idag var vi på den sista intervjun, och det var väldigt kul att se förskolan där jag hade min första praktik! Vad miljön hade förändrats,., Wow.. Men det var himla kul att göra ett litet återbesök.

Vi har handlat lite mat, för idag ska Andreas göra pastasallad! Var längesedan man åt det. Känns lite som sommarmat kan jag tycka. Men det är gott, så då spelar det ingen roll.

Nu blir det choklad och film som gäller!
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Vad jag vet så försvinner inte mögel bara för att man har en avfuktare.. :/ Men vi får hoppas.

Svar: Misstänker det jag med.. Jaa, hoppas!!
Ingrid Svensson