Dagens besked.

Idag ringde läkaren och berättade svaret från min röntgen. Det var ingenting som syntes i mjukdelarna eller lymfkörtlarna. Vilken tur, jag har inte lymfom! Det var skönt att veta. 

Han frågade lite hur det var med mig och jag berättade att jag mådde bättre nu. Hade dåliga perioder från och till i oktober- december, men nu kommer värken bara ibland och varar oftast bara i någon minut. Jag är iallfall inte så fruktansvärt trött, snurrig och virrig längre. Det är huvudsaken!

Han sa iallafall att eftersom jag blivit bättre och att ingenting farligt syntes på röntgen så skulle vi inte gå vidare något mer med detta. Han berättade ifall det var någonting så kunde jag alltid ringa. Kändes skönt att höra. Men han tror inte att min smärta är relaterat till öron,näsa och hals. 

Känns skönt att veta att jag inte har något farligt i mig. Men jag blir ändå fundersam varför jag började få den där värken. Halsvärken, bröstkorgen och trycket över huvudet. Skitskumt. Den kommer bara på kvällarna också. Åh, jag orkar inte bry mig. Har jag ont så har jag, bara det inte är farligt, vilket jag fått reda på nu.

Säkert min skolios, nerver, stress, mentalt, blockeringar- ja, det kan vara allt möjligt som gör så att jag får ont. Men huvudsaken är att jag rör på mig, äter bra och inte stressar så kommer värken att tyglas. 

Imorgon ska vi åka till Sundsvall och äta middag hos Andreas faster! Kul kul. Sen när vi kommer hem kommer vi få besök av Andreas mamma och hans bror! Kommer bli kul. 

Ha en go' kväll, det ska jag ha. Andreas ska snart på träning och då.......... Då är det jag som våldtar hans dator med massor av simsspelande!!!!!!!!!!! Muhaha.