HejhejhemsktmycketHEJ

Fyyyy så pluggless jag är!! 
Blir lite le på att jag redan fått ihop tre frågor till uppgift 4 men har knappt läst halva boken..
Kanske ska snabbläsa genom resten, men jag kommer ändå inte komma ihåg något.
Dilemma, dilemma. 
Nu har jag en fetingbok kvar och jag tog en paus. Läste en sida och blev spyless.
Det är väl okej va? Någon gång måste jag väl få bli less.


Idag är det styggvär' och jag är sugen på att promenera. Behöver lite frisk luft. Men jag kanske hoppar hopprep istället. MEN jag hatar att hoppa hopprep i vår lägenhet. Vi har ett fruktansvärt LÅGT tak. Jag är lång, mitt hopprep är långt och taket är för lågt. Så varje gång som jag ska hoppa så smackar repet i taket hela jäkla tiden. Så fruktansvärt störigt. Buhu.

Häromdagen länkande en bekant på min facebook värnamos tidning. Läste artikeln; Hur många sverigedemokrater tål Sverige? Jag läste alla kommentarer och jag säger bara en sak. LÄS HELA ARTIKELN ERA IMBECILLER!! Det är satir, ironi, samhällskritik; FATTAR NI?! Sen börjar en del folk skriva om invandringspolitiken som egentligen inte var artikelns huvudsakliga syfte. Påvisar ännu en gång att de FLESTA som sympatiserar med SD har en lägre intelligenskvot än de resterande svenska medborgarna. Han som skrev artikeln visade bara hur en del insändare som han får (av sd sympatisörer) ser ut. Alltså, han skriver själv att det som de skriver till honom handlar om INVANDRARE, så han gjorde en liknande insändare men bytte bara ut INVANDRARE till SVERIGEDEMOKRAT! Förstår ni? Antagligen har inte så många sverigedemokrater humor, eller har förmågan att skämta om sig själva. För allt är ju blodigt allvar. NEJ man får inte "skoja" med sverigedemokrater. Oh nej. Det jag mest blir förbannad över att de inte förstår att det är satir. Hur j¤%& dum får man vara?

Hörde en gång att majoriteten som röstar på SD är lågutbildade män. Kanske inte stämmer nu längre, vad vet jag, men med tanke på att jag kollade ALLA kommentarer igår (jag vet, hej, har inget liv) MEN de flesta kommentarer som var främlingsfientliga etc, var majoriteten män. Ålder vet jag inte. Men ja. Invandringen ÄR inte det ENDA som är problemet till varför Sverige är som det är idag. Det är det enda jag har att skriva.  

Kommer bli spännande, nästa val. Ojoj!

Nu tänkte jag lägga upp bilder från mitt simsspelande. Bara för att muntra upp lite!


Min simgubbe blev bortförd. Han blev med barn och födde en utomjordisk bebis.

Så jäkla kul med seasons!! Det finns mycket man kan göra med alla årstider. Vinter, då kan man åka skridskor, snowboard, snögubbar, julklappsparty och mycket mer!

De kan ha myspys i en iglo.

De kan ha myspys i en lövhög på hösten.

Djurliv kommer jag alltid älska. Sen kan det även regna och åska i the sims 3 seasons.

Och vovven kan sitta OCH förstöra soffan. Om man inte uppfostrar den!

Har man bara vanliga sims 3 så kan man bara fiska i havet. Nu om man har seasons också, då kan man SIMMA i havet! Hur kul som helst. Och havet fryser inte, så där kan en sim simma året om. Men man får vara försiktig, en sim kan frysa ihjäl nu också. Samt dö av värmeslag eller, bli träffad av en blixt! 

Här förlovar sig simmarna. Mannen ska såklart gå ner på knä! Höhö...

Man kan även bli dyngblöt om man varit ute i regnet utan paraply. Här klappar den blivande simpappan på den blivande simmammans mage! Man ser pappans utomjordiska barn i bakgrunden. Simtjejen ska bli mamma för första gången men han har ett utomäktenskapligt barn med en utomjordingskvinna. Men det var mot hans vilja. Man får välja om man ska uppfostra barnet eller skicka hem den till sin galax, men valet blev att ta hand om det.

Håhå idag hinner jag inte spela så mycket sims... M Å S T E P L U G G A H E L S T N Y S S
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Mina ögon blöder av allt plugg!
Ville ta en promis idag men aa, du såg ju vädret, haha. Men du kanske ska låna min lägenhet att hoppa hopprep i så slipper du slå repet i taket. XD

Tänkte på de med SD.. De skyller på invandrare och invandringen, det är det som är felet med sverige... Men det är ju faktiskt någon dum svensk som har kommit på det här med att si och så måste vi göra för vi måste anpassa oss efter invandrarna och sånt.. Det är ju inget som invandrarna kräver.. Dumma SD! Men som du skrev, valet blir spännande... Eh.

Lycka till med pluggandet!!

Svar: Då är vi två! Jo, vädret sög.. Haha vad snällt av dig x)
Jo, det är ju politikerna som är mesiga när det gäller sånt. Näe precis, invandrarna ställer ju inte sånna krav! Visst finns det säkert folk som har något innanför pannbenet i SD, men jag tror att många dummingar "drar ner" partiet, typ. Jo det ska bli spännande!

Tack & du med! :D
Ingrid Svensson