Hejjagbordesovanu

Hallå i stugan! 
Nu är det som så att jag borde sova. Meen det gör jag inte, blev akut-hungrig. Så snart ska jag äta lite granna. 

NU känner jag mig nöjd över bloggen. Den såg #¤#% på min dator men den såg normal ut på Andreas dator.. Görskumt.. Sen var det massa justeringar jag var tvungen att göra. Jag är inget snille när det gäller blogdesign, men den första som jag hade var mycket lättare att förstå sig på än den jag har nu.


Jag väljer ett tema och donar lite med det. Men sakerna hette lite annorlunda på det här temat så, det var väl kul. Nu är allting sådär JÄTTEPASTELLIGT men får ni ont i ögonen är det bara att stänga ner skiten! Haha.
Tycker dock att vitt är rätt skönt åt ögonen så.. det är ju bra.

Sen har jag lagt till borders för att man lättare ska se vart inläggen slutar och börjar! Haha! Och ja, jag gillar rosa och blått med varandra, men det är inte världens bästa kombo. Lavendel och ljusgult funkar bättre, komplementfärger som man brukar säga. 

Har skola imorgon och det kommer bli en lååång dag. Så jag ska ladda med frukt och vatten och eventuellt en liten macka. Är grymt sugen på makrill, men jag äter nog det nu ikväll än att ta med en makrillmacka imöra och sedan slafsa ner hela mig och lukta fisk resten av dagen... Hahaha ganska kul att jävlas på det sättet i och för sig. Alla måste typ utrymma salen när jag kommer. FiskInGrid. Närrå.

Nu är jag tillfreds med helgen och bloggen, känns ju nästan som att jag har en ny blogg! Ceeuuwlt. 

NattsiiiNatzz.
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Tycker färgerna är bra nu, var lättare att få ont i ögonen när allt var jätterosa. Pastellfärger är mysigt. :)

Hahha, ät makrill på skolan någon gång! XD Vore ju kul att se hur alla reagerar. XD

Svar: Men vilken tur! Känner mig lite snällare nu mot läsare när jag har mer "harmoniska" färger, typ ;P Haha jaa, stinka makrill x]
Ingrid Svensson