Müüüüüsliíííí

Det gjorde jag idag, müsli. Två gånger faktiskt. Brände de första gången så jag gjorde ett till försök. Vilket blev bättre, tur var väl det. Det luktar bränt här så jäkla länge, hade två fönster öppna och sen när Andreas kom hem från sin träning så skulle han micra något. Det luktade bränt det med. Så idag har jag vädrat en hel del! Haha.

Längesedan jag skrev. Ska jag vara ärlig? Min dator är så seg att man kan typ inte göra någonting längre. Tror att det är damm i den...... 


Kan uppdatera lite grann iaf! Har ätit nyttigt nu senaste veckan, gått smärtfritt kan jag tillägga! Ätit vegetariskt, lax, skaldjur, bönor, torsk, kyckling, fullkorn, grönt grönt grönt, frukt, vatten och mjölk! Dock gjorde jag varm choklad igår, men det var INTE oboy, utan bara kakao och lite socker. Lite får jag unna mig! 

Vad mer? Jo, Andreas och jag firade två år i måndags. Blev inte mycket till firande, han och jag gick i skolan och sedan skulle jag iväg till Sundsvall för att röntgas. Åh så goa kvinnorna var där som röntgade mig! Men det gick bra, var lite läskigt bara. HAha, när de sprutade in den där vätskan så berättade ena kvinnan att man kunde känna sig varm och sådär OCH att det kändes som om man kissade på sig.

Jag liksom; "aah okej, men det ska nog inte vara någon fara". Sen efter typ en halv sekund så trodde jag att jag hade kissat på mig på riktigt. Usch vad läskigt det var, frågade henne om jag hade gjort det.. HAhahaha.... Nej men det var väl kul. Frågade även om man kunde råka ta blodprov från en artär och om det skulle vara farligt. En fundering jag haft länge iom min spruträdsla.

Hade tentamen i matematik i förskolan i tisdags. Gick faktiskt hyffsat bra, vet att jag har några fel, saker som typ bråk i flera former och blablabla, inte kommer jag ihåg sånt heller. HAha! Närrå, men jag skrev typ två. KAnske får 1 poäng för det, vad vet jag. BARA JAG FÅR GODKÄND SÅ HAR JAG LOVAT ANDREAS ATT GÖRA ALLT HAN VILL I EN VECKA SOM TACK FÖR ATT HAN ÄR SÅ GRYM SOM HAR HJÄLPT MIG I MATTE!

Så )()/&%%&&% bra att jag är ihop med ett mattesnille! Jag har allt tur jag. 

Hihi, okej jag vet inte vad jag ska skriva mer. Jo, sitter typ aldrig vid datorn. Orkar inte. Jag målar, donar i köket och pysslar. 

Snusandet går bra. väntar med att dra ner på ännu en snus iom att vi avvänjer oss från socker. Dock så har vi typ inte fått någon abstinens, men jag tror det är för att vi alltid har nötter och frukt framme. Té lindra dessutom sötsug. Vi äter dessutom mer regelbundet samt att vi äter som diabetiker gör. OFta men lite. Blodsocker nivåerna blir mer stabila då!

Habbahabba, ska inte skriva något mer nu, fast det känns som att jag har mycket att skriva. Lite funderingar. Läste mycket illustrerad vetenskap hos mi padre när jag var där sist. Forskarna har kommit bra långt nu med att upptäcka olika exoplaneter. De har även hittat en planet i bara kristall. Coolt. Tror faktiskt att jag kommer leva när vi upptäcker liv från en annan värld.

Herremindaaar. Vad underbart. Vilken lycka. Vilken lättnad. Att vi inte är de enda varelserna här i det gigantiska universum. Självklart tror jag INTE att vi är ensamma. Det vore ren idioti att tro att i det stora oändliga universum att livet bara uppstod av en slump, här på jorden. Nu tror jag att livet ÄR en slump, MEN så ofantligt många stjärnor som det finns i det stora svarta så visst finns det säkerligen planeter som har samma förutsättningar som oss för liv. 

Varför har de inte kommit hit då och blablabla. För det första. Avståndet kan vara suuuuuuuuuuuuuuuper många ljusår imellan och, om de skulle vara låååångt före oss i utvecklingen, varför skulle de titta på oss egenltigen? Vi är väl lika intressanta som typ.. Får, för dem? Iofs kanske de smyger hit ibland och "rövar" bort oss och gör lite tester för att kontrollera eller forska om oss. Man vet aldrig. 

Men det är egentligen deprimerande att tänka att vi är det enda livet här i universum. Vilken skuld vi har isf. Skuld till att upprätthålla det sällsynta livet och inte förgöra det. 

Men forskare har experimenterat kring hur vanligt det är att liv uppstår och tydligen är det inte så ovanligt. Så det jag ville komma fram till är... Jag längtar tills vi har upptäckt liv i andra världar!! 

Godnatt! (:


Mina söööt godesjur i svensta. Jag älskar dem. MEeen.. De får inte plats i sängen nu när jag är stor.. Haha! Kolla in den där läskiga elefanten i bakgrunden. Hans ögon alltså. Stirrar alltid på en. Men han lekte jag mycket med när jag var liten. Sög på hans snabel.

Grynost, rökt lax och tunnbrö'- GOASTE JULMATEN!! OCh sillen förstås. Och leverpastej. Och massor av andra grejer. 


Min bror Erik hade ett legoprojekt. Han byggde ett starwars-skepp, kommer inte ihåg namnet på det. Men stort var det!

Målade en flygande enhörning idag. Ser inte ut som en enhörning men skitsamma. Haha, jag hade iaf kul! Typ första gången någonsin som jag lägger upp en bild som jag har målat. Hade kunnat valt en som jag känner mig nöjd över. Nåja, jag gillar regnbågar och enhörningar! Visste ni att en regnbåge egentligen är cirkelformad? Man ser aldrig en regnbåge ovanfrån, men den är inte i en båge som vi ser, utan en cirkel. Ganska frääänt va? 
Måste bara tillägga att den allra duktigaste på att måla som jag känner är Katja! Katla? Kommer inte ihåg om hon hade döpt om sig på riktigt eller inte. Jag kanske drömde det? Jag får höra efter. Men ojojoj så fint hon målar! Det tycker iaf jag.

Haha, Åsa och jag hade så jäkla kul med den här gubben. Herr Muchiken hette han. Han var typ, ponnyhästarnas ägare. HAha. Det var kul. "Goseleken" som vi lekte. HAha, Gose var ett sånt där äckligt troll ni vet, med fult hår. Åsa älskade sådana saker. Jag gilllade dem mindre.... Gose..HAha.. Leken var som en serie nästan, en historia. Och vi kom ihåg EXAKT allting från förra gången vi lekte den. En ganska avancerad lek, men det var så himla kul! Att leka var nog det bästa som fanns.

Mina gamla favvisar. HAh. Bet av sailormoons flätor iaf. Alltså, när jag var 4. Inte nu. HAhaha. Sen ponnysen till vänster om sailormoon, "Taddels" det var hans namn det. Jag har nog aldrig misshandlat en leksak i glädje som med någon annan leksak. KAstade upp han på ett tak, där låg han i 3 dagar. Tappade han i en bäck, han fastnade i ett dygn. Hade med honom jämt i skolväskan! Haha. 

KUl jag är som lägger upp bilderp på leksaker, men de var väldigt betydelsefulla för mig när jag var liten. 

Godnatt igen! :D