Nusaaa

Okej, nu har jag ändrat min bloggdesign typ 1000000000000000000 triljoners gånger, men nu får det räcka! NU ÄR DET NOG INGRID! Apopå bananer, jag brukar ofta skriva ingrUD när jag skriver snabbt på datorn. Hahaha tänker er, INGRUD. hur fränt namn är inte det då? Låter som en manhaftig,kraftig och stark kvinna som typ sliter av armarna på män. Närrå, jag bara skämtar lite. Måste bara tillägga att folk hade svårt att stava till mitt namn när jag var liten. Ignrid eller Ingid blev det ofta. HUR SVÅRT SKA DET VA'? Haha.

Närå, men min design är hemma-pysslad och lite sådär supersockersötbarnslig precis som jag vill ha det! 


Den här helgen har vi nog aldrig ätit så god mat som innan. I fredags gjorde vi kycklingfärs paj, igår gjorde jag  en avokadoröra med vitlöksinlagda räkor och nu idag ska vi äta krabba med vitlöksbröd! HUR GOTT LÅTER INTE DET?! Wooow, jag blir så glad när jag tänker på mat! Älskar mat.

Andreas har varit så hjälpsam och duktig att han har tagit bort en hel del tillägg på min google chrome. Kan inte förstå vad alla dessa saker kommer ifrån, men nu är datorn snabbilisnabb igen! Så det är ju kul nu när jag kommer skriva en hel del i den nya kursen. 

Andreas är så duktig på så mycket! Han säger; "Nääe men jag kan inte göra pankakor, gör du istället" eller; "nää men jag är inte så bra på att sy och sånt, gör du det istället" eller; "jag vet inte hur man gör" och så grejer han alltihopa! Pankakorna blir perfekta, han kan sy och allt han inte tror sig kunna, jaa, det kan han! 

Han är en stjärna och jag beundrar honom så mycket. Vi är faktiskt lite som yin & yang. Kanske inte riktigt, vi gillar i stort sätt samma mat (men han äter inte pölsa och jag äter inte sylta) men annars är vi lika när det gäller mat. Det är så jäkla bra, för hade jag varit med en matkräsen kille hade jag dött. Iofs äter inte Andreas tomater och vissa grönsaker, men jag lär honom. Vafan ska det vara bra att vara kräsen? Lite bortskämt kan jag tycka, folk har liksom fixidéer när det gäller mat. Man ska iaf inte vara kräsen när det gäller GRÖNSAKER för det behöver vi!

Håhå nu ska inte jag predrika om att äta grönsaker, jag tänkte dessvärre plåga er med lite bilder! 

Såhär såg mitt studentplakat ut. Jag tror jag fyllde ett år på den här bilden, är inte säker, är iallafall inte äldre än ett år.

Min bror Eriks studentplakat, hahah han är såå söt! Han är tre år på den här bilden.

Det hääääär ska vi äta snaaaart!! Vi köpte två krabbor 650-700 gram!!! SÅÅÅ GOTT!! Och den där brevhållaren köpte jag nyss, den är praktisk och såå fiin såå!

Bubbas är hungrig och sitter vid datorn! Jag har även införskaffat mig nya soffkuddar. Soffan behövde mjukas upp lite.

Näe nu drar jag härifrån, snart mat och sedan filmmys med rotfrukter och dipp. Skolan börjar på tisdag så jag kan vara uppe ettt tag om jag vill, men jag tror jag somnar in med bubbas inatt. 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Jag är kräsen när det gäller mat säger folk, men det är för att det finns mycket som jag inte tycker om, allt sånt är i köttväg typ. Älskar grönsaker. XD

Vi har mycket att skriva i kommande kurs. Två uppgifter ska vara på 5 sidor vardera. :o

Finfint det blev med den nya designen. :) Och måste även säga att brevhållaren är jättesöt!

Svar: Det känns bättre att vara kräsen i matväg när det gäller kött, tycker jag iaf! Det är tur att du gillar grönsaker! :3 Jo, jag såg det i studiehandledningen.. Huvvva! Skönt att slippa en tenta iaf. Tack du, men den är lite muppig i vissa webbläsare, men men! Taaack, visst är den? Dollar's vettu! Finfina grejer har de där! :D
Ingrid Svensson