PINSAMT!

Kollar på Fråga Olle dokumentären. Haha, rollspel. Vad pinsamt folk det finns där ute!

Pluggat idag. Gjort färdigt uppgift 3. Rätt sköna uppgifter som vi har den här kursen. Många är det, men inte så tuffa. Bara en, kanske två. Den sista kommer definitiv bli en utmaning!

Vi åt så god middag idag. Noodles, purjolök, gullök, tomat, paprika, chili, vitlök, färska championer, kycklingfilé, gurkmeja och andra go'kryddor! YuummYYY! Nu ikväll åt jag två löskokta ägg och drack saftsoppa. Gosh.. Jag ÄLSKAR MAT!! Det är kul att laga mat.

Imorgon ger jag mig in på litteraturen från uppgift 4:a och i övermorgon kör jag på litteraturen från uppgit 5. Sen kan jag slappa lite, eventuellt läsa till en annan uppgift.

OCH jag är glad- den här veckan missar jag inga Stargate Atlantis & Stargate- SG1 avsnitt!! Så underbaart! Går på sexan 11.45-12.30 mån-tors, har iofs sett alla TYP men.. De är ju för ¤%" bra!

Måste också skriva att jag saknar min vän Malin så himla mycket. Känns som det var evigheter sedan vi pratade med varandra. Inte prata ni vet, som man gör på telefon. Nej. Våra pratstunder hade ett djup. När vi sågs. När vi pratade in på nätterna på min balkong i Brunflo. 
Gången då vi drack cola och snurrade på lekplatsen i Badhusparken.
När vi åkte till Gotland.
Alla gånger vi träffades vid hk:n. 
Kvällar med tédrickning och fikabröd.
Stickkvällarna.
Skogspromenaderna.
Jag saknar dig Malin, så himla mycket. Jag står inte ut att bo här längre.. Det känns som jag tynar bort från alla jag en gång kände. Jag älskar att jag pluggar, men jag tänkte nog aldrig riktigt igenom mitt beslut när jag flyttade hit. Jag kunde ha valt distans. Jag kunde bo i sketna Östersund, dock inte lika sketet som Härnösand. Kunde bo där med Andreas. Men då hade inte han spelat i div 2 eller börjat på kraft och värme. Jag hade kanske inte pluggat till förskollärare. Vem vet?

Men jag saknar stunderna jag hade med Malin. Jag vet, man blir äldre. Man får jobb, man flyttar, man pluggar och man utvecklas. Jag bor här och pluggar, Malin bor där och jobbar. Som tur är så är jag inne på termin 4:a och jag läser 7 terminer. Jag vill bara åka hem, hem till kära Jämtland. Till skogen. Till lugnet. Till tystnaden. Till sjöarna. Till fjällen. Till min familj. Till mina vänner.

Pictures of you.. Jag vill inte att det är svunna tider!


Sovgott.
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Jag har också gjort uppgift 3, den var ganska lätt för det var inte så mycket läsning. :)

Vad tråkigt att du har sån hemlängtan. :( Tur tiden går fort, redan inne på termin 4! Snart är vi klara, men innan är det ju sommar så då kan du åka hem några veckor. :)

Svar: Eller hur, rätt skön uppgift! Dock så kommer jag glömma bort en del.. Man må väl få ha anteckningar med sig? Jaa.. Men det lär ju avta snart, har nog inte vant mig än att bo här riktigt. Joo eller hur, kändes som om det var igår som vi började!! Ja, det får bli så istället! (:
Ingrid Svensson