Buskas

FÖRLÅT! 

Jag är ledsen för att jag inte bloggar eller läser andras bloggar för den delen.. 
Ska jag vara ärlig så sitter jag aldrig vid min dator nuförtin', varför ska jag? Okej, vad puckat... Jag kan läsa bloggar på min telefon, men jag glömmer liksom bort det. Vet inte hur man favoritmarkerar saker på safari och jag vet inte hur bloglovin fungerar. Oteknisk som jag är.

Sommaren hemma i Jämtland har varit sisodär, det är finare i Härnösand. Men lite kyligare i Härnösand, kanske för att det ligger mot havet? Vem vet. Men Andreas och jag köpte ju en sista minuten, all inclusive för 4 lax, så vi åkte på sommaren. Något jag alltid tyckt varit puckat att folk gör (förstår inte varför det är högsäsong heller) för, är det inte på senhöst, vinter och vårvinter som man vill åka bort från kylan? Så fungerar min hjärna iallafall. 
Men, det var billigt och snart får jag en liten hund! Eyvind, en norsk lundehund. Sen kan jag kanske resa utomlands nästa år igen (det var inte så farligt som jag trodde) när Eyvind har blivit ett år. Fast.. .... . .. . Helst av allt vill jag till Gotland.. Åh.. Älskade Gotland. Där kan jag även ta med mig Eyvind! Underbart... Han skulle älska det, det är jag säker på. Han kommer älska Härnösand också. Ska ta med honom ofta till sälsten där både han och jag ska promera bland den steniga stranden. Han är ju som gjord för det!

Jag ville bara skriva att jag är så himla lycklig över att jag finns och alla fina vänner och min familj som existerar i denna värld. Ibland tror jag att jag har någon bokstavskombination, jag blir inte glad- jag blir superduperüberglad och jag blir heller inte ledsen- jag blir megasuperduperenormusledsen.. Allt eller inget, hata eller älska, svart eller vitt. Ena dagen är mitt liv en underbar saga, medan andra dagar är mitt liv ett rent helvete. Mjaa kanske inte nu längre, men mina känslor är så intensiva. 
Tror inte folk anar hur jävla intensivt jag verkligen känner för saker. Det är helt galet. 
När jag hade pratat i telefon med en kvinna som driver ett hunddagis, kurser, frisering osv, och hon sade att visst kunde hon fixa en plats för min hund i 3 veckor, blev jag överlycklig.
Jag blev så lyrisk att jag sprang runt i hela huset och skrek och klappade händerna frenetiskt. 

Men vad ska jag göra när jag blir glad? Hela jag sprängs ju, Är jag nervös för småsaker som även vanligt folk kan vara, då är jag superdupernervös. Som innan vi skulle fara utomlands. 
Har inte vaccinerat mig mot hepatit A och det kan man få om man äter råa skaldjur, sallad, deras vatten osv och jag var nojig. Sen var jag rädd för ficktuvar, läskiga gubbar i gränder, att flygplanet skulle störta, att jag skulle bli biten av en hund och få rabies och att jag skulle få cancer bara för att jag hade med mig solskyddsfaktor 30. 
Ni ser ju. Det är inte lätt att vara mig. Fast, idag är det lätt. Är så lycklig att det pirras i hela kroppen. Kanske för att jag är kär också?
Jag är kär. Förälskad. Det glittrar i en aldeles säregen dans kring mina öron, ögon, mun, näsa, hals och händer. Typ kring huvud, tredje ögat och halschackrat är.  
 

Den här bjuder jag på..........

Wishing cave som vi skulle in i, men vi gjorde aldrig det....................


 
 
Badalillaanka

En snäll chafför körde upp hit helt utan vidare, sen stannade han och vi blev lite brydd. Sen sa han; You wanna take some photos? Jag bara; Visst! Sen tog jag kort och sen åkte vi till hotellet. Haha. Snäll gubbe!
Eftersom maten på hotellet inte var den bästa valde vi att slå på stort en kväll och äta på ett riktigt fancy ställe. Andreas är förväntansfull inför middagen.
Det hade han all rätt till. Fysatan vad gott det var. Fantiserar fortfarande om fondsmaken. Åh herregud vad jag älskar god mat.Jag åt upp nästan allt dessutom! Förutom lite pärmos.

Det tog lång tid att äta. Hann bli kväll.. Höhö
Andreas rusar.

Ett litet vattenfall
Här spelade de Coldplay och fontänen sprutade i en storslagen orkester med färgspel.
Hemfärd. Andreas är lite less.

Inte jag.... Höhö

Ett skojigt handfat. 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

INTE ALLS AVIS PÅ ER RESA!!! :( :)

Svar: Haha, du behöver du inte va' xD
Ingrid Svensson