Härnösand

Tjolahopp!

Det var bara en växt som var halvdöd. Eller nä, jag var tvungen att klippa ner den. Får se om den repar sig, annars så ska Andreas och jag köpa minst tre sådana till.
Seriöst, jag grinade igår och höll om min växt, som om det vore min lilla bebis och det kändes verkligen som om jag hade förlorat en bit av mitt hjärta..Jag har ett sjukt, mentalt behov att ta hand om saker. Hahaha.. Men jag älskar växter, naturen och djur. Finns inget bättre.

Har haft det så bra i sommar. Hjortonen var tidiga i år så jag, mamma och Jonny plockade de gyllene bären för någon vecka sedan.
Sedan var jag hos pappa i 1 och en halv vecka och där hjälpte jag honom med bryggan i buan.
Hade velat åkt till stråket/yran en sväng och träffat lite folk. Men det blev aldrig så...
Det är lite drygt att nästan alla mina vänner bor i östersund.. Min familj bor ju 10 och 6 mil från stan och sen ogillar jag att vara i städer.. Jobbigare ju mer folk det är i dem! Klarar av att vara i stan i en vecka, sen må jag åka hem igen för att jag ska vara mig själv igen.

Just det! Alltså det är liksom inte viktigt att jsg ens skriver det här, men jag är så jäkla brun efter solen. Har nog aldrig varit såhär brun i hela mitt liv. Känner mig inte lika fet nu när jag är brun. Lolz.
Solskyddsfaktorn skyddade inte så bra som jag trodde i Turkiet och nu i Sverige glömmer jag att smörja in mig. Aja, bara för den här sommaren.. Nästa sommar har jag en ung hund och ev en Andreas som kanske kan semestra lite mer med mig!!  GOTLAND!!!

Min hund kommer se ut såhär på papper: lundetuvans ejvind blokkebaer (=Odon)
Uppfödaren tycker ejvind ser bäst ut, det utalas ju så, vad är snyggast tycker ni? Jag kommer nog att stava mot Eyvind med y.
Hans pappa heter Benji och mamman heter Ylva. Han föddes den 9 juli i hammerdal. Hans Inavelskoefficient är 0.391 vilket är lågt för en utrotningshotad Lundehund! Han blir åtta veckor den 3e september och den veckan har vi självstudier. Frågan är hur nästa vecka blir, tror den var ganska intensiv om jag kommer ihåg och läste rätt. Får se hur mycket grupparbeten det är, annars hämtar jag honom när han är nio veckor.

Snart hoppas jag att mitt hjärta vaknar upp och äter lite gröt med mig. Håller på att hungra ihjäl mig!


#1 - - Zenitha Nordqvist:

Första veckan är slapp men andra ska vi ha lektioner mån-tors. :/
Stava med y, tuffast så. :D lääängtar efter din lilla valp. :)