Jävla "mello"

 
Känns som att jag är den enda i hela universum som avskyr melodifestivalen. Till och med min sambo ska trotsas med att ha skiten på. Musiken är sämst, kändisarna är sämst och allting är bara så överreklamerat! Bläääääää.
 
Jaja, jag är tråkig som ogillar något som de flesta svenskar gillar. Men jag hade en otäck dröm imorse, så jag har varit sur hela dagen. Drömde att jag var typ "the horsewhisper" och sen dog jag, för jag hade lyssnat på för hög musik. Allt sprack, sen blödde jag ur öronen och efter det, svart. Sen vaknade jag. Huvva!!
 
 
har inte varit så aktiv här på bloggen på senaste. Har ju en ny telefon som jag spelar sönder. Han dock plugga i torsdags. Skrev tre sidor på uppgift 10 så nu har jag bara två sidor kvar! 
 
Måste även tillägga att jag känner mig sviken. Jag tänker inte lägga mer energi något mera. jag har givitt och givit och givit och givit och givit så länge och så många år nu. Nu ger jag upp, jag orkar inte mer. Uppenbarligen gör du också det. Lika gärna bra att låta det gå.
 
 
Så jäkla rolig bild!! Haha !! Fast, självklart bryr jag mig om kvinnodagen och jämställdhet
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Tycker inte heller om "mello" är så drygt för typ alla finallåtar var ju värdelösa. Tyckte det var kul när jag var 5..

Svar: Eller hur! haha jaa, speciellt eurovision songcontest.. Då var man uppe till tolv minsann!
Ingrid Svensson