Men rumpa!!!!

Har slarvat bort min menskopp- SÅ HIMLA KLANTIGT!!!!! 
Vet att jag gömde den en gång när jag drack. Skulle nämligen få besök, och jag brukar ställa min menskopp som en liten trofé så fint på toaletthyllan. Så jag tänkte, ifall någon kräsmagad skulle vilja använda min toalett, så ska de inte behöva få se min lilla menskopp. 

Så jag gömde den. På ett riktigt SMART ställe. Så smart att jag kan verkligen inte hitta den. Har letat ÖVERALLT. I skåp, hyllor, i tidningsställ, under soffan, i alla byrålådor, i vantar, sockar, mössor, skor, väskor, kläder - JAA ÖVERALLT. 

Börjar fundera om jag inte råkat slängt den. Skit. MEn men! Får vara positiv, det var ett exemplar som inte säljs längre. Den var lite för hård dessutom och de som finns i butiken nu, är lite mjukare. Så, det var nog ödet att jag skulle slarva bort den.

HåhåJaja. I fredags chilllade jag och gubben hela dagen lång. Sen for han och jag slöade. På lördagen bakade jag en liten tårta. Sen kom Andreas tidigare för han skadade sig. Eller ja, han var skadad redan innan kuppen, men han trodde det skulle gå över. Sen åt vi på subway, hah! Fina födelsedagsmiddagen. Men det tyckte Andreas och ska jag vara ärlig, så gillar jag också att äta gott när jag fyller år. Kommer ihåg när min kompis Josefin frågade vad jag ville ha i födelsedagspresent, jag sa; MCDONALDSSSSSSS. Blev skitglad. Haha!

Idag gav jag Andreas tårta på sängen, sen åt vi lite omelett, sen åt vi lite middag? hos Simon och nu har vi ätit amerikanska pankisar. Och tårta. Och choklad. Haha...

Det var den här helgen det! Imorgon blir det till att tvätta, ringa um, köpa en menskopp, diska, promenera och plugga.