SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT

Fick faktiskt en intervju idag till uppgift 12! Så jäkla bra!!! Så underbart, tack mammi! Gick på en promenad till apoteket för två timmar sedan, är frusen fortfarande. Skulle faktiskt köpa en foundation och en rouge från märket Idun, eftersom jag har kommit fram till att jag är överkänslig mot massor av foundations. Bismuth Oxychloride är ett ämne som använts flitigt i foundations. Många känner att det klias och sticks på hyn och jag är en av dem. Idun innehåller inget sånt, sen har jag läst bra recensioner om den.


MEN #¤#%¤&YHärnösand har förstås inte Iduns sortiment där. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, ska man åka till Sundsvall för att fixa smink? I-lands problem, jag vet.. Men ändå. Östersund har Idun. Ja, jag ogillar Östersund, men Östersund har fan så mycket bättre utbud. Hade varit som skönare att bo där som student egentligen. Dyrare, men jag hade haft mer att göra där. Finns mååååånga fler konsthallar, mer utbud på gym, mina vänner, min familj inom 10 mil och älskade, ÄLSKADE länsbiblioteket, och vi får inte glömma att det finns flera krogar där än här. Saknar Jämtland så rövigt mycket, speciellt en dag som denna. Det är Jämtlands nationaldag idag! Två jämtlänningar som mig och Andreas ska fira dagen med chocklad och påskmust. Och en film. Sen ska vi sjunga lite på Jämtlandsången.

Ja, vi är nog lite nationalistiska, men vi tycker om de resterade länen i Sverige också. Men då räknar vi inte med Skåne, måste jag tillägga (gräv bort Skåne) punkt.

Anyhow. Jämtlandsången, Den är så fin och den skär rakt in i hjärtat. Den spelades på min farmors begravning. Jag grät då.


Jamtland jamtland jamt å standut