Slask, slask, slask, slask och återigen------------SLASK

Pjuh!
Trött man blir på det gråa vädret. Visserligen var helgen jättefin, så jag är nog lite bortskämd som gnäller. Jag är iallfall glad att våren är påväg!! Det känns som att den är påväg i mitt hjärta.

Idag tog jag ett beslut om min hälsa. Nu skiter jag i de här jädrans p-pillerna. Jag orkar inte med att ingen fungerar bra, så jag tänkte använda pessar i framtiden. Ska till barnmorskan och prova storlekar där, sen köper jag en milax. Härligt häärligt! Milax? Milex tror jag att de kanske heter. Milax eller Milex. Hmm. För lat för att google dessutom.
Sen säljer de inte det gamla spermiedödande medlet, utan det är någon ny som är ekologisk och fungerar minst lika bra som den förra. Kommer bli så skönt med ett liv utan hormoner. Aaaaameeeeen toooooo thaaaaaaat!

Idag har jag även skrivit klart litteraturdelen. Tänkte skriva resultatet och diskussionen ikväll och imorgon. Sen ska jag börja med uppgift 10. Var på intervju idag, vilken härlig förskola det var! Och hon jag intervjuade var suuupertrevlig!
Så genom intervjun fick jag en 40 minuters promenix också. Alltid något!


Åh just det! Fick min nya menskopp idag- SUPERLYCKLIG!!!  Lika storlek som den förra jag hade MEN den var mjukare!!!! Så underbart, precis som jag ville ha det! Det är så härligt med flyt!! Har en bra period nu förutom huvudvärken då. Fast, jag har haft en låååååååång bra period nu. Har haft det så jäkla bra sen jag flyttade hit, ett minus för den fysiska smärtan då. Skolan går perfekt, ekonomin är trygg och stabil, bilen krånglar inte allt för mycket, mitt förhållande med Andreas blir bara underbarare och härligare, min familj är underbar, har underbara vänner, har massor att hitta på och jag skrattar varje dag. Jag är lycklig.

Rosa himmel är så fint. Sen ser man även kameran på fotot. Sämst.

En ful liten tårta, men den hade mycket kärlek i sig! Säger vi. Väckte iallfall Andreas på sängen med tårta, trodde han skulle bli lite överraskad. Det visade sig att han blev sur för att jag väckte honom, men han var glad då som tur var... Höhö.

Min efterlängtade menskopppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Men shit vad flitig du har varit med uppgifterna. Jag fattar knappt hur jag ska göra.. Kanske kan diskutera det under en promis någon dag i veckan? :)
Så skönt att vi har börjat komma igång för jag mår mycket bättre känner jag! :D

Svar: Jo det har gått undan nu på slutet. Jo men det tycker jag! Det tycker jag med, visst gör man?! :D
Ingrid Svensson