Sluta, sluta, sluta, SLUTA!!!!!!!!!!

Jag blir så jäkla irriterad på er som verkligen inte kan skriva på riktigt. 

SLUTA skriv; "de va en gång en flicka"
DET HETER; *****************DET (glöm inte T:et) VAR EN GÅNG EN FLICKA**********
De och dem är samma sak som DOM, men DOM är vardagsspråk och det SER INTE bra ut att skriva DOM i uppsatser, rapporter eller dylikt. DÄRFÖR SKRIVER MAN DE ELLER DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NI som skriver DE som om det vore DET; NI ÄR HELT UTE OCH CYKLAR!!!!!!! Vart fan har ni fått det ifrån?!?! Har ni gått i skolan?!?!! Uppenbarligen kan ni inte svenska och ni gör mig så jävla irriterad. 

Sen ni som skriver ; "de e mycke här hemma asså" FÖR DET FÖRSTA, det ni skriver egentligen är = "dem är mycket här hemma alltså". Låter lite konstigt va? JUST DET!!!! 


Ja, nu är inte facebook (eller andra typer av forum) en plats där man skriver uppsatser MEN, ni kommer inte bli tagna på allvar. Speciellt inte från de människor som KAN stava och som KAN svenska. Om jag ska uttrycka mig i klarspråk; Ni ser fruktansvärt löjliga ut i mina ögon. Ibland vill jag seriöst ta bort de vänner från facebook som inte kan stava. 

Ja, jag är supertöntig, men rätt ska vara rätt. Det är någon form av ointelligens och/eller lathet som gör att människor skriver som krattor. 

Genom skrift kan man förmedla så ofantligt mycket med tankar och så finns DET folk som förstör. Jag förstår ingenting, ni som aldrig gör punkter. Jag förstår ingenting när ni skriver de som om det kunde kopplas ihop till de, när de är samma sak som dem. Jag förstår ingenting när ni skriver ett ord och glömmer bort en bokstav. Jag KLARAR INTE AV att se er som skriver MEJ OCH DEJ. Fy farao vad det kryper i mina fingrar. Vill bara smälla er med en linjal på fingrarna, så ni slutar att misshandla det svenska språket.