Stars above

Hejsan!

Nu har jag varit dålig med uppdateringen. Men sanningen är den att jag har blivit lite addicted to my cellphone, så att säga. 
Sen har jag knappt suttit vid datorn, utan bara skrivit lite inlägg från telen. Jäkla autocorrect.. vet inte riktigt vad jag tycker om det. 

Så, jag har mest pluggat, donat här hemma och pysslat med telefonen. Och.. kollat på film såklart! 

Sen har jag tänkt att jag ska bli mindre beroende av internet, eftersom internet stänger mitt sinne. Vad jag menar med det är att jag känner att jag förlorar tid med mig själv, när jag sitter och spelar, surfar och ägnar tid åt bloggen.
Så jag tänkte göra en liten paus från skrivandet.
Skriver i min riktiga dagbok om saker och ting istället. Sen ägnar jag lite tid med personlig självutveckling och new age-aktiga saker. Jag har det behovet.
Spiritualistismen är en stor del i mitt liv och mitt medvetande och min känsla av att leva i nuet förminskas, när jag sluter mitt sinne till en dator/telefon. 
Självfallet kommer jag inte sluta sitta vid datorn, det måste jag ju. Skola, mail och allt det där. Men ja. 

Jag har inte så mycket att skriva om egentligen. Vad jag gör om dagarna är alltid detsamma. Plugg, städning, pyssla och andra småsaker som är väldigt orelevanta. Allting går på rutin. Varje dag är densamma.
Så jag tar en liten paus från skrivandet här, men jag kommer säkert skriva lite ibland, när något är värt att skrivas!