Din lilla skitunge!

Åååh vad min valp har drömt ihjäl mig idag.
Han är som sagt är fixerad vid en del svamp och såklart får han inte äta en endaste för mig, eftersom jag har noll koll på vad som är ätliga och vad som inte är ätliga svampar.
Men idag ringde en kompis när jag skulle ut en sväng med honom, jg hade packning och hade bara fullt upp, sedan ser jag en brun kletig grej som han tuggar på och det luktar svamp.
Han hann svälja den innan jag hann ta ut den. Sen fick han kol efter jag hade kommit hem och han har varit sig själv hela dagen. 
Eftersom det är en urhund tror jag att han har mer koll på ätliga saker utomhus än en mops tillexempel,

Men han mår fin fint och jag är en nojjig förälder typ. Fyfan, hur överbeskyddande kommer jag inte bli när jag får barn?! Men... Hellre det än det motsatta ;)

Älskar min vardag just nu. Hunden, skolan, vännerna och naturen. Tempot är perfekt och jag har sköna människor i mitt liv. 
Tänker på alla bybor från barndomen och tycker synd om dem. Stackars er!

Igår var jag så stolt över min grabb, han var så duktig i staden, vi miljötränar oxh passivitetstränDe.

Kan dock bli irriterad på folk som bara går fram oxh klappar min hund utan att fråga.,,.... Sen var det en kärring som tyckte att jag skulle klippa bort "sporrarna" på min hund TYP. Bah, NEJ jag tänker inte stympa en hund vars utseende är avlat för hans arbetssyfte. Han är en klättrare och behöver extratårna! Det är inga sporrar.,,,,,,,,

Måste bli duktigRe med att säga ifrån, vill inte att alla ska komma fram och hälsa på min valp, eller mig.. Haha. Närå men bara för att man har valp så vill ju folk fram. Förstå de men ändå inte., aja det blir väl bättre!

Nu ska jag fortsätta min lördag med att surfa på nätet bredvid världens sötaste och hårigaste kille! Den hårlösa killen är och har en fest med laget. Nu börjar hand uppehåll från fotbollen! #1 - - Malin:

Tack för kommentaren i min blogg! :)

Vad roligt med en liten sprätt, min skitunge har ju hunnit bli 6,5 månader! Vart tog den tiden vägen liksom?! :O

Jag tränar mycket agility med Rally, men vi kör enbart tunnlar & hopphinder (med bommen på marken mellan 2 hinderstöd). Sån enkel träning kan man köra även när dem är små, & varför inte börja träna på handling & såna saker från start?
I agilityn är Rally ganska självbelönade då hon ÄLSKAR det! Jag kör ändå med köttbullar för att bibehålla kontakten mellan oss.

I annan träning kör vi också med godis då hon svarar bäst på det. Hon är ganska svårtränad kan man säga, så här kommer jag verkligen att få jobba med henne! Agilityn är det lättaste eftersom hon älskar det så mycket. ;)

/Mvh Malin