Mörka tider

Nu är snart vintern här! Och nu idag kan jag ärligt säga att jag längtar som en tok till den!! Kan vara för att jag äntligen har något roligt att göra på vintern, vilket jg inte hade tidigare. Som barn var vintern min favoritårstid men allt eftersom barndomen försvann så började jag att avsky den, 
Men nu har jag hund och kan äntligen njuta av denna insektsfria, rena och kalla årstid! Sen har jag tagit med alla bra vinterkläder till Härnösand så jag är redo för snö!!

Imorgon tänker jag gå på praktiken. Då har jag alltså varit borta i 3 dagar. Det kan jag snabbt ta igen! Hoppad jag inte blir sjuk en gång till... Vecka 45 blir intensiv med allt sjungande och allt vad det är och jag längtar tills den kursen är slut! Blä. Sen har jag vfu i 3 veckor till och efter det är det en kurs under jul. 

Andreas fick ju körkort igår så han ska ta med bilen till Östersund där han har sin praktik.. Han har praktik till vecka 50 så det betyder att jag inte kan ta bilen hem till Jämtland... Tur att mamma har kurs i bispgården! Då kan jag åka med henne därifrån. Avskyr kollektivtrafik. 

Anticimex var här imorse också. De hade en mätare med sig och jag tjuvlyssnade på vad de sa. Visst är det mögel och fuktskadat minsann! Ju mer jag är inne i lägenheten desto sämre mår jag. Inte så konstigt att jag mådde som sämst förra höstterminen, it all makes sense now liksom. Kul hyresvärd. Äntligen tar de itu med problemet efter ett års av tjat. Men vi ska snart flytta.. Men bra för nästa som ska bo här. Längtar så mycket tills vi ska flytta! Har vi inte lägenhet första maj så får vi bo hemma hos våra föräldrar ett litet tag. Rätt skönt för min del då pappa bor i en by oxh mamma i ett mindre samhälle. Ska vi bo i Östersund vill jag bo på Frösön eller Odensala. Aldrig torvalla, körfältet eller lugnvik.. Bläää. Men sen när vi har fått jobb ska vi köpa hus någonstans i Jämtland! Finns det inte hundgård får jag be pappa och några fler till att bygga en. Kommer bli kalasbra.

Nu gör Andreas pyttipanna och jag ser fram emot praktiken imorgon! 

Eyvind busades med Bira. Hon hade allt tålamod med vår lilla busvalp!