Sjukis

Åååh vad jag hatar att jag blir sjuk under vfun. I söndags började jag känna mig hängig och snorig och igår kom febern. Känner mig lite bättre idag men är nog hemma imorgon med. Hoppas på att jag känner mig bättre på torsdag. Tur att vi inte har så mycket skola vecka 49, då kan jag ta igen de dagar som jag missar.

Blev så stolt över min lilla valp på valpkursen förrförra gången. Han fick så mycket beröm för att vi hade så bra kontakt och hade han var så följsam och hade bara fokus på mig. Det gär framåt med hans uppväxt. Han har kommit i någon skum spökålder och skäller på skuggor, dimma och sånt som han inte brydde sig om förut.
Sen på den sista träffen på valpkursen var han den mest tjurigaste lilla valp jag träffat på...... Vi skulle gå en promenad alla på kursen och han ville inte gå på en promenad. Visst, han var yngst på kursen men sen finns det något som kallas för Lundehundstopp. En lundis tar aldrig risker och vill gärna utforska sin miljö, så det är ingen idé stressa dem. Så att gå på en promenad som han själv och jag inte får styra helt över, då blir det tvärstopp hos honom.

Fick rådet att köpa en vgw-sele, eftersom det blir att man drar lite grann när han tvärstannar. Våra promenader var ganska dryga innan selen införskaffades och nu med selen går han så mycket bättre! Tror han inte gillar att ha halsband och selen kanske är mer naturlig liksom. Men ja, han går så mycket bättre med selen och ångrar inte en sekund av att jag köpte den selen. Så nöjd, vad gör man inte för sin hund? ALLT!

Annars? Lite sjuk men Andreas köpte pizza åt mig idag. Det är stängt på östanbäckens pizzeria på tisdagar efter tre, men Andreas känner killarna som jobbar där och jisses vilka Goa pizzeria de gör!!! Men jag ville spy efter att jag ätit den. Vi (läs jag) går på en liten minidiet (gick upp 6 kilo efter att ha slutar snusa) och jag kände mig lite halvfet. Så nu lever vi(läs jag) lite nyttigare förutom pizzan idag som fuckade upp min mage. Slängde skitgrejer i kylen men ketchupen är så svår att göra slut med :((( och alla Goa såser och dressingar.. Sånt som gör en fet.. Men men, Andreas har lovat att göra goda och nyttigare såser till sin fläskfia för han är ju kocken! 

Nu ska Andreas borsta mitt hår som jag inte gjort sen i söndags, då jag blev hängig (jag kommer dö) så.. På återseende!

Vår busräv! What Does eyvind say lixxom? x)
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Såg framstegen jag också då vi var ut på en promis och han var jätteduktig att gå i koppel fast det var en annan hund med. Duktig för sin ålder! :)

Läst mycket om folk som syr egna selar och halsband till sina hundar. Funderar på det jag med, att testa. Tänkte då¨försöka sy en sån sele som du köpt. Kan ju vara bra att ha en reserv liksom. Kanske inte samma kvalle men ändå. :)

Svar: Vad kul!! Så att inte bara det är något jag fått för mig liksom x) tycker du ska köra på det! Hade jag velat om jag kunde sy på symaskin xD kan nog bli bra ändå fast det inte är något märkesblaha. Alltid bra för hundarna att köra olika tror jag. :)
Ingrid Svensson