VFU III

Hallihallå i stugan!
Andra dagen på VFU:n har gått, och jag trivs som fisken i vattnet! Dock har jag lätt att gå vilse i den stora skolan... haha, ååååh... Sämst målsinne? javisst!

Eyvind har blivit lämnad ensam en halvtimme denna vecka och det verkar ha gått bra. Annars är Andreas hemma med honom den här veckan. På fredag blir det inskolning på dagis för hans del och jag ska vara med på stägning på fredagen.

Ska försöka genomföra VFU-fokus 3 nu till veckan också. Prova lite iallfall, man kan ju alltid göra den flera gånger om det skulle bli populärt. Vet inte om barnen gillar låten som jag (vi) har valt, men det återstår att se!

Annars då? Vi ska säga upp lägenheten i Februari. Då Andreas börjar sin praktik i början av Maj ända tills början av Juni, så har vi bestämt oss för att flytta hem igen. Vi står i bostadskö till lägenheter i Östersund och jag har mejlat Assar om att byta till distansupplägg. 

Vi längtar hem så himla mycket och var upp en sväng förra helgen för byte till vinterdäck. Våra däck är ju i Häggenås och de är så snälla som hjälper oss att byta. Där har de domkraft och en såndär maskingrejs, så det går fort att byta däck. 

Så...jag vet inte om jag ska julpynta, med tanke på att jag har en valp som tuggar på allt och han har blivit så stor nu. Han kan redan ta sig upp i soffan och har jag julgranen med alla julkulor och glitter på avlastningsbordet, jaa.. då är julpyntet ett minne blott. 

Det blir väl att vi börjar packa ihop redan i mars och sedan kanske pappsen ställer upp som flytthjälp i April. Det gör han nog. Vi bor redan hemma i Jämtland i början av Maj. Fyfan vad gött. Är spyless på Härnösand och je vill hejm igen!

Min sista VFU är i februari-mars så då får vovven gå någon vecka på hunddagis, beroende på hur Andreas kurser ser ut, eller så fixar jag dagmatte/husse. Då är han ändå 34 veckor (8 månader och lite till) så då kan jag lämna han själv lite längre förhoppningsvis.

Så ser mitt liv ut nu. Vfu III, sen en kurs till, sen är det jul, sen är det en kurs till, sedan min sista vfu IIII och efter det börjar en lång kurs och under den kursen börjar flytten. Så underbart! Det här blir vår sista höst, vinter, vårvinter och vår i Härnösand.

Snart ska Andreas göra mat och efter det blir det valpkurs för min och Eyvinds del!