Blogg norsklundehund, svamp, valp

Hahahaha

Åh jag vet. Skriver inte om något annat än min valp.. Men lundehunden brukar "hamstra" alltså, spara mat och ha små gömmor med mat. Idag när vi varit ute och han har gjort ifrån sig så har jag gett han godis (morot, hundgodis, torrfoder) och såg nu bakom vår pyttebockhylla, lite matrester.. Haha så jäkla sött!! Men.. Slängde maten för jag moppade golvet nyss. För matgömman blev lite dränkt  såpvatten.. Haha.. 
 
Men en sak gör mig så himla orolig. Han  attackerar och vill äta all svamp här på gården!! Han kan springa flera gräsplättar för att försöka äta svampen.Han  förstår ju inte att de är farliga :( 
Sen vill han åt småsten..
Han vill äta allt! Vill bara inte att han ska dö innan han ens har blivit till året. Ska höra med uppfödaren och även skicka en bild på mig och honom! Har som inte blivit av ännu. 

Nu sover Eyvind och jag och storhjärtat sitter i soffan och kollar på tv. Jag har gått upp 6 kilo sen jag slutade snusa men jag är glad ändå! Äter chips och dricker pepsi och nästa vecka ska vi sluta äta gosaker på vardagarna..

Ha en din fredag!