Blogg Lundehund, hund, norsklundehund, valp, vovve

Pluggiiishh

Har läst två av böckerna till uppgift 2 idag. Sen har jag lagt in sakerna från de böckerna som referat till uppgiften. Nu har jag bara Harju kvar att fixa. 

Idag har Andreas spelar match och de vann med 3-0, så nu ska han äta middag hos en kompis.

Själv så har jag miljötränat Eyvind. Vi var lite i stan och i parken. Passade på att passivitetsträna honom också. Blev superlycklig!! Han somnade på rygg i mitt knä i parken. Det var några Pojkar som väsnades med sina cyklar, men lillabubben somnade i mitt knä iallafall!
Det gjorde matte lycklig.

Vi träffade även en liten pudeltjej som ville säga hej, Eyvind ville gärna umgås med henne, men de fick se varandra på avstånd medan jag och ägaren pratade lite.
Sen träffade han en chinese crested dog, en hane och Eyvind blev skiträdd. Den andra hunden var så lugn och snäll men Eyvind blev rädd och pep och hade svansen mellan benen. Men så träffades de en gång till i parken när han satt i mitt knä och då var han inte alls rädd.
Han är nog ovan med hanar.
Längtar tills valpkursen börjar. Det blir roligt för lilla bubben.

Nu ska jag lyxa till det med lite pölsa och rödbetor en lördag som denna!

Mammas bubbe <3


Kanin? Känguru? Hund?Och så en randombild från Ikea. Men att klövsjö finns med i deras sortiment gör mig rätt stolt liksom. <3 ma' hometown foh real lix0m.