Så nöjd!!!

Har på ljudlöst jämt på telefonen. Etvind vaknar alltid upp i en chock om jag har ljudet på och någon ringer. Haha stackarn. 

Så jäkla glad också!! Idag kommer ios7 och jag ska uppdatera till det så fort den kommer ut. Så jag kanske inte kan blogga nu tills bloggappen är kompatibel med ios7.

Eyvind åt ju sitt bajs, men jag har löst problemet!! Så fort han gör ifrån sig är jag där och pepprar vitpeppar på hans korvar. Funkar hur bra som helst, han vill inte smaka längre!!! Så om någon månad kanske han kommer att associera bajs med den äckliga vitpepparn. Så himla gött tips. Internet är bra alltså.

Nu har han dessutom fått ett halvstryps halsband i läder, men när det är längst in så stryper det ingenting, så det är inget halvstryp direkt. Men så mycket bekvämare än ett halsband i nylon soman  knäpper. Och så har han ett matchande koppel till det. Också i läder, som ute suger åt sig all vätska och skit.

Nu har vi åkt bil varje kväll också. Vi skjutsar ju Andreas till träningen och då måste lilla bubben följa med. I förrgår gnällde han efter vi lämnat av Andreas men igår gick det kalasbra!! Massor av godis fick han när han var tyst och han gnällde bara till en gång, och det var vid trafikljusen.

Till helgen tänkte jag att vi skulle börja bekanta oss med lite flera olika miljöer. Vi ska börja med att vara i parken och även nere vid badhuset. 

Nu ska jag börja plugga på uppgift 2 och sedan blir det middag hemma hos Hanna!


Han är söt när han sover. x)