Glad påsk!

Nu går vi verklingen mot ljusare tider. Idag har vi 13 plus här i klövsjö och livet leker.

Har äntligen flyttat hem till Jämtland igen, och eyvind stormtrivs att bo i hus. Här har han en stor tomt att vakta och storskogen ligger bara runt hörnet. Här hör vi hemma! Slipper massa skitgrannar och folk som stör. Så underbart skönt.

Andreas har praktik nu och tagit bilen. Så jag är rätt fast i klövsjö. Får skjuts av pappa ibland till svenstavik och där älskar Eyvind att vara med katterna. Pirri är den enda som gillar Eyvind, Tomtitten hatar hundar och curry är avhållsam. 

Lite uppdatering kring hans utveckling då. Hundmöten går superbra! Han behöver inte lika mycket avstånd längre, och är mindre intresserad över att ha koll på hundarna. Bilåkandet går super och vi har haft honom i baksätet med bälte. Nu har han dock blivit oroligare igen eftersom vi har åkt i så pass många olika bilar. Han tycker inte om när saker bryter mot hans rutin. Men han frodas och är så underbart lyhörd och kontaktsökande! Vi var på brukshundsklubben för ca 3 veckor sedan och prövade agilitybanan. Det älskade han! Han räds inte för att hoppa, springa slalom eller balansera- och det är ju kul! Det är även svårt för mig att skriva in oss på en kurs nu, eftersom jag inte har bil och pendlar mellan klövsjö och svensta. Men det är ingen brådska!

Plugget går bra. Ha gjort klart förberedelserna inför seminarium 2 & 3 och i veckan ska jag få besked av kommunens förskolechef om vart jag ska göra min fältstudie. Så efter fältstudieb sätter jag igång med förberedelserna inför seminarium 4 och stegen man skulle göra.

Nu torsdagen som kommer ska vi åka iväg till Härnösand för sista städet och de sista grejerna. Sen måste jag tyvärr till staden när jag har inneveckor, men det är inte långt kvar av den här kursen, som också är den sista inför sommarlovet.

Nästa termin är den sista och då har vi har två kurser i den. Sen är jag äntligen klar! Funderar på att plugga något annat via folkhögskola eller ky eller yhutbildning. Eller jobba lite i Norge. Man kan tjäna 48000 som förskollärare där. Verkar även vara trivsammare att jobba där också. Näfy, jag älskar Norge ibland mer än Sverige (rätt ofta) men det enda jag ogillar är deras valjakt och hur längdåkarna tror att de är bäst. Fast jag tycker svenska längdåkare är detsamma. 

Jaja. Jag är glad och eyvind är glad! Vi ska på 4 inoff utställningar här i Jämtland i sommar och en officiell som Jämtland/Härjedalen anordnar i svenstavik. Så jäkla kul det ska bli!!!! Den kommer vara på galhammarudden och det ligger bara ett stenkast från mamma och jonnys hus. 

Glad påsk! 
Eyvind är så duktig med klövjan!

Snuskig spis och blåbär och hallonpaj!


Här försöker han massakera pinkie pie.
Sista dagarna i Härnösand.
Världens bästa hund. 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Skönt att ni har det bra där hemma. Vi saknar er här, så tråkigt att inte ha någon att promenera med alla gånger. :/ Men det löser sig snart.
Vi får åka och hälsa på er i sommar också. :D

Svar: Vi saknar er med! Jovisst, och träningen :) jaa, det låter som en bra ideé! :D
Ingrid Svensson