Slenderman sees you

Söndag. Segare dag finns inte. Ogillar söndagar, måndagar och torsdagar. Söndag är grå, måndag blå och torsdag är brun.  
Tisdag är gul, onsdag är orange, fredag röd och lördag är rosa! Det är veckans färger det.

Har kommit fram till att slenderman är beinlöus. Inget ansikte, massor av armar, förföljer sitt offer och är passivt aggressiv. Är troligen en varelse från en annan dimension. 

Nog om det. I helgen har jag pluggar alldeles för lite och varit ute alldeles för mycket! 
I fredags natt höll vi åka på att åka in till djurakuten. Eyvind hade fastnat med munnen i en hundleksak men som tur var fick han ut den själv när vi var ute och väntade på taxin till djursjukhuset.
Igår tog vi en långpromenad i skogen och han fick springa lös. På kvällen ville jag ha hans tassavtryck på en tavla, men det slutade med att hela han vart grön och tavlan blev misslyckad., fel typ av färg konstaterar jag nu, såhär i efterhand. 
Idag var vi i skogen igen, dock inte lika länge och jag gjorde trolldeg som jag gjorde hans tassavtryck i. Det gick mycket bättre! När jag kommer hem till mamma ska jag scanna in hans fram och baktass i skrivaren. Ska tatuera in hans tassar på mig någon gång i år. Vill tatuera mig igen och att ha ett evigt minne om min första hund, ja.. Det vore perfekt! Skulle vilja ha en tatuering av min katt tomtitten också. Men få se hur det blir med det. 

Annars har vi bara ätit och mått gott. Beställde ett nytt utställningskoppel och snakekedja till Eyvind och saaatan vad snygg han kommer bli! Tänkte dra på utställningsträning igår men ångrade mig när jag såg min gröna hund....... Sen har inte de nya grejerna kommit än, och det känns lönlöst att träna honom att trava snyggt när man inte har de rätta grejerna. Billigt skräp till koppel har vi just nu!

Nybilen går så bra och jag är lite kär i den. Eyvind var pigg på att gå in i kofferten, men började skrika när vi drog iväg...... Vi började med att bara sitta i bilen. Då var det gnäll. Körde bär han vart tyst, sen kom paniken. Vi köpte en ny bilsele till honom eftersom han är större än en small! Så nu får han åka i baksätet. Går mycket bättre men han vill så gärna fram till oss. Men men, övning ger färdighet och han lägger ju sig tillslut. Tålamod tålamod tålamod. Inte ska man tro att allt ska gå som en dans på rosor! Det är ju trots allt en hund! Som vi formar. Vår älskade Eyvind har haft en tuff helg, och i veckan blir det inget speciellt förrens på söndag, då hoppas jag att hans nya grejer har kommit så vi kan träna utställningsträning. 

Sen ska kag på träning i Söråker den 18 februari, sen i mars. Det ska bli kul!! Finns inte så mycket att göra när det är snö heller. Vi ska iofs göra personspår och sök, men har inte förmått mig till att göra det. Vill ha lite blod, hade kunnat fråga när vi var upp till Jämtland sist- och fått det gratis!! För här i Härnösand på Coop kostar 1 liter blod 99 spänn.. Man behöver ju inte ha blod men min hund älskar smaken och lukten av blod.

Denna vecka vankas det maaaaaaaasssor av plugg och få massa skojigheter på posten. Och såklart- umgås med mina grabbar! <3
Stortruten stormtrivdes.