Livet på landet

Hallihallå!
Befinner mig för stunden i Häggenås och kommer stanna hela sommaren. Har flyttat nu för enkelhetens skull.
Nu bor Andreas och jag här och hyr ett rum i ett stort hus. Hans mammaoch  hennes sambo äger huset, så det är ju inga främlingar. Helt omöjligt att få tag i någon hyresrätt i stan, sånt himla tryck och är man inte inne och kollar varje dag, jaa.. Då är chansen liten att du får en hyresrätt i Östersund. 
Men Häggenås är toppen! Ligger 3 mil från Östersund men ändå på landet. Vi har ju bil, så det är fina fisken.
Svenstavik ligger ju 6 mil från stan och klövsjö 10 mil, så att bo i Häggenås är perfekt. Nu kan jag börja gå kurser med hunden i stan. Min stress minskar också  när jag slipper åka fram och tillbaka.
Men självklart kommer jag hälsa på mammi och pappi!

Sista "inneveckan" är nästa tisdag tills onsdagen. Sedan är det inget mera Härnösand tills jag ska med Zenitha på hundutställning i Vännäs i juni! Nu den 6 juni ska jag på hundutställning i Ås med Åsa! Haha Ås med Åsa... Sedan i juli ska jag på utställning i mattmar och i Sollefteå. I augusti i svenstavik. Sen får det vara nog för ett tag. Eyvind är junior nu så får se vad domarna tycker om hans utseende. För mig är han världens vackraste, men det är kul med hundutställning. Bra träning!

Ska gå en rallymix kurs i sommar också. Jisses vad jag längtar!! 

Åsa tar studenten den 4/6 så det ska bli kul. Hållet även på med det sista i kursen nu. En rapport som ska vara på 8-10 sidor. Har skrivit en sida på inledningen, metoden och 2 på bakgrunden hittills. Så jag ska försöka skriva 2 sidor på resultatet imorgon och sedan 2 på diskussionen imorgon och på onsdag. Sen är det bara renskrivning på torsdag! Härligt att vara klar och ha ledigt sen.

Nu ska vi allesammans äta. Hare gott!