Onsdag

Vet inte varför, men jag har alltid avskytt onsdagar. Fast idag är det en väldigt fin dag, men idag har jag varit så sanslöst trött. 

Vi ska ta en skogspromenad snart, för lilleman behöver röra på sig. Jag med faktiskt. Har ändrat lite i designen igen, jag lessnar fort på min design. Men en sak är alltid detsamma- Rooosaaa! Älskar rosa till döden alltså. 

Köpte pastellrosa och pastellila löshår på ebay. Syntethår, mår illa av äkta hår som ska vara i mitt hår. Jo, jag vet. Kvalitén lär suga efter en månad eller kanske någon vecka, men det är clip on, så det är ju helt okej. 

Måste till en frisör akut snart. Mitt hår är slitet och jag vill typ bara klippa av allt det skadade. Det sjuka är att jag drömt flera nätter om att jag har blekt mitt hår. Kanske önsketänkande från mitt undermedvetna? Skulle vara riktigt fint med riktigt blont hår och pastellrosa/pastellila! ÅÅååhhh..

Nu måste jag ut. Lilleman är alldeles för snäll som alldeles för ofta gillar läget. Världens goaste hund.
#1 - - nita:

Kul med ny design! Ska fixa om på bloggen snart jag också. Ska bara orka. ;)

Tycker du kan blondera. Skulle vara snyggt och passa dig med pastellfärger i. :o :) Så kan jag klippa av det slitna när du är här.

Svar: Det är roligt :) Jo, det gäller ju att man orkar, man blir sällan nöjd i början..
Joo, jag vill :D Men nackdelen är ju utväxten.. Får se hur det blir! Joo, det vore jättefint *_* Det får du gärna göra! :D
Ingrid Marie Elisabeth Svensson