Snart Oktober

Hejåhå var det har blåst idag. Men jag älskar att vara ute med korven då, han blir så otroligt lycklig när det blåser. Men igår var det en annan femma. Vi var hos veterinären och röntgade höfter, armbågar och kollade knäna. Han vart jätteorolig när vi kom in i rummet. Där har han varit förut och han har massa obehagliga erfarenheter av såna rum. Men husse var sjuk och följde faktiskt med oss till veterinären.

Tror husse gav mera lugn till Eyvind, för jösses vad bra det gick!! Husse klappa och pratade lugnade till lilleman, och veterinären fick känna, pilla och dra i benen/knäna. Sen efter ett tag fick han en spruta- utan protester från hans sida!! Den blev tagen vid baken, tror det gjorde mycket också. Men veterinären var en snäll, empatisk och lugn kvinna och även fast han vart rädd när hon kom, och han ville inte hälsa, så var han glad på henne sen när allt var över. 


Ua på båda knäna och hjärtat slog lugnt och fint sa na'. Trodde jag aldrig! Sen blev han jätteavslappnad och la sig på en liten bädd. Efter en stund fick jag följa med en sköterska och vi röntgade höfter och armbågar. Det gick så bra så, så förhoppningsvis får vi goda resultat veckan som kommer! Hoppas, hoppas.

När han vaknade till var han så söt och groggy... Haha, han vinglade till och gick snett och ville ABSOLUT INTE gå ut i regnet. Vi fick bära honom och he en filt över han i bilen... Sen sov han hela kvällen. Han orkade äta mat runt 22. 

Var i Härnösand nu i veckan också för skola. Var hos Zenitha och vi har börjat komma någonstans i vårt självständiga arbete. Nu i veckan ska jag råplugga tills tentan på torsdag och sen ska jag se till att förbereda inför pilotstudien. 

Andreas är frisk idag och är på lagfest. Så ikväll blir det bara mys. Ska ringa till läkare på måndag och så är det rallymix på kvällen! 

Ha en trevlig helg. (:Enda köttiga ben som han vill äta. Lamm! Litet och bra. Min hund ogillar stora saker... 15 kr styck, kan det bli bättre?! Hundens dag idag, så han har fått två såna här och en mjukisfotboll.
Sen var han så duktig igår så han fick tuggskor, som han älskar att dra bort snörningen på.
 
 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Duktig kille!
Skönt med ua och bra hjärta! Hoppas de fina resultaten fortsätter. Längtar med skräckblandad förtjusning tills det är dags för Brimer att röntga och greja.

Svar: Jo det var jätteskönt. Hoppas det jag med! Åh det förstår jag.. :D
Ingrid Marie Elisabeth Svensson