Spänd

Hallå! Idag har jag riktigt ont i magen, höger axel och vänster höftkula. Men det är vackert ute, vindstilla och solen skiner. Blev överlycklig idag dessutom! Vi har ju en tenta på torsdag, ett quiz. Så igår var det ett träningsquiz som man fick göra, och jag fick 10 av 11 poäng. Har dessutom börjat läsa avhandlingar till vår forskningsplan och hittat ett referat so far. 

Vi har valt forskningsdesign (kvalitativ metod) och jag har tid för observation på en förskola här i byn, under tre dagar. Vi har valt område och jag känner mig riktigt förberedd nu! Nu jäklar är vi igång. Men jag har haft grymt ont i vänster äggstock de 2 senaste dagarna, så jag är orolig hur ont jag kommer ha nu när mensen kommer. Men men, varför bekymmra sig i förväg. 

Rallymixade igår också! Vi körde på GRÄS igår. Men vi fick beröm av kursledaren så det kändes hoppfullt. Dock så nosade Eyvind rätt mycket, och han gned sig och rullade i gräset i mellan åt. Haha, men han var grymt duktig! Vi kör nu utan godis i längre sekvenser. Sen fick vi lära oss nya skyltar som var riktigt kluriga! Men det är bara att nöta. Vi ska få in ett flyt! Det gäller att planera, vilket kommer med tiden antar jag.

Men jag måste bara säga att jag älskar min hund. Gud vad jag älskar honom. Han är grym. Även fast han har tuggat sönder lite av sängen när han legat under den och inte kan komma ut.. Jag älskar honom! Han är världens bästa tränings, mys, bus och promenadkompis. Han är min bästa vän. När jag har ont och är trött så finns han där och viftar på svansen. Han ger mig sån styrka och glädje att jag glömmer det jobbiga för en stund. Jag gjorde världens bästa val när jag köpte honom. Är så glad att Andreas älskar honom lika mycket som mig. Älskar att Andreas gillar att träna honom lika mycket som mig. Nu när han slutar jobbet kommer han ha mer tid med vår hund, och det kommer lilleman att uppskatta.

Imorgon hoppas jag att resultaten från röntgen kommer in... åååh nervigt! Sen vill jag köpa ett bra halsband till honom som inte sliter på pälsen eller färgar av sig som kedjor kan göra.

Har ringt 4 vårdcentraler idag också. Nu ska jag banne mig göra en utredning om varför jag får ont i alla dessa ställen i kroppen. Inne på endometriossidan på facebook har folk liknande problem. Vissa har ont pga endometriosen, vissa gluten, vissa fibromyalgi och andra ledsjukdomar. Med tanke på att jag har psoriasis så måste jag kolla upp ledgångssjukdomar, för psoriasis kan växa inne i kroppen. Har fått tid den 31/10 på vårdcentralen hemma i Svenstavik. Nu ska jag banne mig ha svar varför jag har smärta som fastnar och vandrar runt i hela kroppen, och som kommer och går.

Så nu ska jag fortsätta med plugget och sen blir det myskväll med älskling. Hans sista jobbdag är idag, så det ska firas och sörjas.. 
Vad liten han var!