Regnig lördag

Idag är det lördag och jag är sjuk. Har varit sjuk nästan hela veckan och varit hemma från jobbet. Har haft mens i vet inte hur länge som helst och fått bihålsinflammation. Läkaren jävlas och skiter totalt i vad jag har att säga. Blir en så kallad "second opinion" på måndag för min del. Ska byta läkare med andra ord.

Idag kom Malin, Ida och Rally på besök. Eyvind och Rally fattade tycke för varandra väääälidgt fort och det har varit några små försök från herrens sida. Imorgon lär Rally vara mer mottaglig och just nu ser det ljust ut! Så himla roligt. 

Vädret är skrutt och jag mår dåligt. Som tur är kommer Andreas hem imorgon och det ska bli så kul. Tänk att man kan sakna någon att man inte känner sig riktigt levande utan denna människa. Jag älskar han så himla mycket. Min fina fästman och sambo. 

Imorgon ska det bli fint och då ska jag ta lite kort. Hoppas jag blir frisk snart och orkar göra mer saker! Sen får vi hålla tummarna att Rally och Eyvind blir föräldrar! 
 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Var i Östersund med katterna igår, fy vilket lördagsväder. Snöblandat! Tur det gick över till regn innan jag skulle fara hem. Sommardäck på bilen och min bil avskyr snö. :/

Vad roligt att det klickar mellan hundarna! Vore riktigt roligt om de fick till någon parning. Vore dock ännu roligare om du kunnat ta en valp efter den kombon. :) Ska Malin spara en?

Svar: a, det var skitväder så det stank om det! Förstår det ;) Verkligen, men de blev bara lekkompisar.. Eyvind gjorde inga mer försök under söndagen och måndagen utan ville bara leka. Så nu har Rally åkt hem och vi får pröva någon annan gång! Jo, hade velat ha en valp men tiden är inte rätt än :/ Vet faktiskt inte. :O
Ingrid Marie Elisabeth Svensson