Förhoppningsfull

Idag och igår var en bra dag. Fick en god nyhet av min chef som kommer att påverka mitt mående till det bättre. Har haft skov nu. Känns hopplöst med mitt mål, att bli blödnignsfri. Känns som jag aldrig kommer bli det. 

Jag har två alternativ nu;
  • 1.Nässpray som gör att jag hamnar i ett konstgjort klimaterie
  • 2. Må halvtaskigt som jag gör nu och knapra värktabletter och diverse huskurer och vänta tills jag ska skaffa barn.
 
Så det har jag att välja på nu. Väljer det sistnämnda NU, frågan är om jag känner lika när jag får ett anfall.

Eyvind ögonlystes idag, UA! Så härligt. Han är en frisk liten krabat! Rally löper, så nu är det på G! Malin kommer noh upp nästa eller nästnästavecka och det ska bli spännande. Hoppas, hoppas, HOPPAS så innerligt att allt går vägen. Vore så underbart om dessa två kunde få till en valpkull. Testade föräldrar, mentalt (kommer snart från Eyvind) och fysiskt. Sen har de låg inavelskofficient, vilket är ett STORT plus för lundehundar. 
 
Den 5:e Maj börjar första passet i spårkursen och då ska jag även få en ansiktsbehandling med ögonbrynsplock. Måste nog boka om den tiden.. Ska prata med en kvinna i Maj också. Jag känner att jag behöver det.

Annars orkar jag inte skriva om jobbet. Känner att jobbet får hålla sig borta från bloggen. Bara hundsnack och jagsnack blir det här! 

Längtar även tills Rallymixtävlingen i Maj. Nu på gården (när all ¤%)"#)¤#) snö är borta) ska vi varva agility med Rallymix för det får matte bra motion av! Sen OM Eyvind verkar gilla dessa hinder så ska jag pröva anmäla honom till några agilitytävlingar PÅ SKOJ i sommar. Orkar inte ha höga krav där men jag kanske gör andra sur om jag itne tar det på blodigt allvar... Det är nackdelen med agility, det är så höga krav och går på tid, och så tar alla det så himla superseriöst.. Nä, vi ska ha rallymix i tänket, bara ha kul med vovven och glädjas åt framgångarna!


Tokvovven kan inte ha träningsselen under röjarpromander.. Haha.
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Härligt med UA på ögon! :D och härligt med ev valpkull på G!

Att du alltid ska ha det så jobbigt och ont. :( Tycker så synd om dig. Ska aldrig mer beklaga mig över vanlig mensvärk. :o

Skit i vad andra tycker och kör på med agilityn. De jag känner som håller på med agility här i stan är super! De tycker att jag och Brimer ska tävla för skoj skull även om jag känner att vi inte är redo än, men de peppar på. Sen är tiden inte sååå jätteviktig vbara det inte går supersegt. Huvudsaken det inte blir massor med fel. :)

Svar: Ja verkligen! Otroligt kul är det!! :D Nä men huvva, klart du ska klaga. Man ska aldrig jämföra sig med någon annan ;) Ja, vi får nog göra så. Nä men ni ska ocksåp köra på tycker jag så länge ni tycker det är roligt. :D Nä känner så jag med.
Ingrid Marie Elisabeth Svensson