TRåkig

Jag vet! Jag är supertråkig. Jag vill bara lägga upp en massa fina bilder på vad jag och vovvas gör när vi har tid över. 

Vad ska jag köpa, En surfplatta med asbra kamera, eller en mobil med asbra kamera? Grejen är den att jag har lätt att bli beroende och vill helst bara ha en mobil till att ringa med. Och att använda swedbank på. 

Men jag vill samtidigt kunna surfa på något lätt utan att det ska lagga sönder. 
Har ju en kamera, men sladden är borta.. Vad är smidigast? Vill ju snabbt kunna ta kort på mig och vovvas när vi spårar i skogen eller klövjar. Jag använder ju inte mytracks längre, utan kör på snitslar. Blir mer närvarande i hans spårande istället för att kika på mobilen hela tiden.

Kanske ska köpa en surfplatta med ett bra abbonemang och ev köpa ny kamerasladd? Min syster tog ju så fina bilder på hunden med sin systemkamera att jag nästan själv vill köpa en. Men jag kan ingenting med dem och jag orkar inte lära mig självmant. 

Annars såg jag en väldigt intressant spårkurs via nordiska hund som är en hel helg, man får mat och boende i kurspriset. VVVÄÄÄldigt intressant. Specialsök hette kursen. MEN det är rallymixtävling den 24e maj så vi ska ju självklart tävla. Men nu ska vi sätta igång och spåra och spåra för vi siktar mot ett viltspårschampionat till slutet av nästa höst. Jaja, inga höga krav men lillfisen och jag älskar att viltspåra. 

Sen är vi anmälda till ett MH den 9e Maj och ögonlysning ska göras den 14e April. Så nu händer det grejer.. Snart ska Rally börja löpa och då ska Eyvind och hon träffas. Vi får hålla tummarna att dessa hundar får sprida vidare sina gener. Det är en bra kombo! 


Nu blir det läggdags. 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Skulle köpt en mobil med bra kamera. Det är så otympligt att fota med surfplatta. Så mycket att hålla i och du måste i regel använda båda händerna. Alternativt en mobil med lite större skärm, då blir de även lättare att använda då allt inte är så smått. :)

Ska du ta en valp från den kullen om det går vägen, en Eyvind och Rally valp? :)

Svar: Ja, funderar på det.. Men vet inte vilken jag ska ha! :O jo, det kan jag tänka mig.. Nä, jag kommer nog inte ha tid för valp nu i sommar :/ Hade velat men har inte tiden till det. :/
Ingrid Marie Elisabeth Svensson