Trötter

Så trött jag är! Ligger här i nybäddad säng och är nyduschad. Förra veckan var en någorlunda bra vecka, på torsdagen var jag på topp! Sen tog vi det lugnt hela helgen. Igår var det storstädning och idag fick jag betala tillbaka. Har sån värk i kroppen och äggstockarna gör ont igen.

Lillan är så go så jag smäller av. Vi ska till Svenstavik något i veckan för lite miljöträning. 

Men bilåkandet är inga problem för den här tjejen! Så lycklig över det. Så himla mycket lättare allt går när hunden gillar att åka bil. Eyvind hatar att åka bil och allt blir så tråkigt och jobbigt då.. Helt ärligt. Men förhoppningsvis kanske hon kan smitta av sitt lugn till honom. Skulle klippa klor på henne men hon var inte still för fem öre.. Vet inte riktigt hur jag ska träna det.. Sen skulle jag träna med att borsta tänderna på henne, men hon bet hål i huden och jag skrek som en stucken gris.. Men hon är inte särskilt bitig om man jämför med hur lilleman var. Han var en piraya. Och envis. Den här tjejen är mer lyhörd och lite mjukare än vad lilleman var som valp. Nu är han coollugn. Förutom utomhus, där röjer han järnet ute på gården! Sen leker han i mellanåt med lillan, när han orkar. Han låter henne hållas och är en bra storebrorsa! 

Idag var jag även till läkaren en sväng. Är sjukskriven på halvtid en månad för rehabilitering. Det känns positivt. Hoppas jag blir bra någon gång, även fast jag aldrig kommer bli "bra". Bara mer eller mindre i perioder..


Långsnok <3