Förväntansfull

Idag skulle vara den dagen, men det blir inte riktigt som man tänkt sig. Men.. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Känner bara mer och mer längtan och kan knappt bärga mig tills dagen kommer!

Här hemma verkar Ejvind äntligen landat i sig själv. Känns som han verkligen börjar bli vuxen i huvudet nu. Hanär så himla lugn och fin. Han som hade en period med att vara lite reserverad vill gärna hälsa på folk igen, hästar, kossor och hundar.Fast det har han alltid tyckt om, men var en period då han sket i alla, då ville han bara till en tik till varje pris. Men han har blivit så lyhörd och duktig på att ta det lugnt. Tiden ger så himla mycket mognad till vovvarna. Man ska undvika att bråka med hundar, när mognad oftast sker av sig själv. De gånger jag måste markera till Eyvind är när han her tassar på bord eller när han skäller för länge. Mn annars undviker vi konflikter. Det hjälper inte vår relation genom att bråka på småsaker. Och nu har åldern tagit sin rätt. Jag älskar verkligen min hund till döds och bara längtar tills ännu en vovve. Har man en kan man lika gärna ha två.

Har varit dödsförkyld i några dagar, är fortfarande inte helt frisk. Sover väldigt mycket, snorig och hostar. Men i lördags hade Andreas faster 50-års fest, och där var jag jättesjuk. Ville egentligen inte åka, men kändes taskigt att inte åka ner tiill Sundsvall.

Nästa vecka har jag möte med förskolechefen igen, skjöt upp det för jag är sjuk, så mötet blir på tisdag nästa vecka. Då förhoppnigsvis kommer det som vi väntat på! Skriver det inte än på bloggen, vill inte Jinxa allt för mycket. 

Nu får vi bara hålla tummarna att allt går vägen för oss.

 
Skitväder rent ut sagt. Halt, slask och grått. Det enda positiva är värmen och mina broddar. (ja, jag står mitt i vägen, men det får man göra i Häggenås)


 
Inget snack om att en Lundehund är en klätterhund..


Introduktion till apportbock. Han snodde den och ville tugga på den, haha. Ska klicka in gripande tänkte jag, men det går i ministeg nu. 
 
 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Spännande spännande! Trodde nästan du skulle säga att du var gravid. :o Tycker alla är gravida nu eller får barn, hela min facebook är fylld. ;)

Kan du tänka dig att den där hunden du har nu en gång i tiden var den där valpen som man fick passa sig för så han inte nafsade i tårna? Brimer är i en fas där allt antingen går superbra eller helt åt helvete. Vart är mellanläget? Men han är så duktig när han väl sätter den sidan till. :)

Svar: Haha nä inte än.. Vill jobba mer med hund innan en bebbe tar all plats. Jasså! :D Eller hur, från bitmonster till gosfis.Svårt med mellanting när det gäller unghundar ;) Hanar sägs vara aaaapjobbiga en kort tid, men tikar är jobbiga mer utdraget och inte lika intensivt. Man får glädjas i de studerna istället ;)
Ingrid Marie Elisabeth Svensson